--> Волиняни віддали 140 мільйонів гривень на армію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни віддали 140 мільйонів гривень на армію

3
7
Волиняни віддали 140 мільйонів гривень на армію
Від початку цього року волиняни віддали до держбюджету 145,7 мільйона гривень військового збору на захист та обороноздатність України.

Про це повідомляє прес-служба волинських фіскалів.

Таким чином, цього року на потреби національної армії з Волині спрямовано на 23% більше військового збору порівняно з минулим роком.

«У час, коли держава потребує коштів для забезпечення війська, кожна легально виплачена у вигляді зарплати гривня – це реальна допомога нашим воїнам, котрі на східних рубежах боронять державний суверенітет, гарантуючи безпеку і захист кожному з нас», – наголошує перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Посадовець підкреслив, що завдяки відповідальній позиції волинського бізнесу та громадян, які дбають про легальне працевлаштування, надходження військового збору відповідають очікуваним показникам.

«Зі свого боку фахівці ДФС забезпечують максимально якісне адміністрування цього збору з тим, щоб держава не відчувала браку коштів в період військового протистояння. До речі, з серпня 2014 року, відколи в Україні запроваджено військовий збір, з легальних доходів волинян до держбюджету сплачено 483 мільйони гривень цього податкового платежу», – підсумував Віталій Чуй.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пара козлів з МО їх тихенько роздерибанила.
Відповісти
Ага,"паркетні генерали" розкрадають
Відповісти
Не волиняни віддали а у волинян видерли.При цьому фахівці ДФС не хочуть забезпечити хоч якесь, не максимально якісне, адміністрування цього збору з офшорських рахунків і рахунків "иліти".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні