--> Лучанин здобув срібло на чемпіонаті України з трекових гонок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин здобув срібло на чемпіонаті України з трекових гонок

0
0
Лучанин здобув срібло на чемпіонаті України з трекових гонок
Ярослав Крищук зайняв друге місце у фіналі та третє місце у сезоні 2017 року.

Друге місце у фіналі Чемпіонату України з трекових гонок в особистому заліку виборов майстер спорту Ярослав Крищук. Фінал автоперегонів в дисципліні «автоспідвей» відбувся 15 жовтня у Рівному, - повідомляє ІА Волинські Новини.

Серед учасників фінального етапу Ярослав був єдиним, хто відстоював честь Луцька на гонках. Спортсмен каже, що попри дощ, який перетворив покриття треку на болоту, їхати було цікаво та важко водночас.

«Їхалось складно, було слизько. Але згодом роз’їздили доріжку, я поставив на автомобіль м’якшу гуму, що дало мені шанси поборотись за призове місце в фіналі», - зазначає гонщик.

Цією гонкою закінчився сезон автоспідвею 2017 року в Україні і за його результатами Ярослав зайняв третю позицію, ставши призером.

«Стати чемпіоном, на жаль, не вийшло. Але, думаю, в сезоні 2018 року я свої можливості реалізую», - резюмує Ярослав Крищук та додає, що участь в змаганнях була б неможлива без підтримки спонсорів. Зокрема, за постійну допомогу спортсмен дякує компанії «СМВ Транс».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні