--> Наскільки пристосований Луцьк для людей з інвалідністю. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Наскільки пристосований Луцьк для людей з інвалідністю. ВІДЕО

0
5
Наскільки пристосований Луцьк для людей з інвалідністю. ВІДЕО
У програмі "Протилежний погляд Live" обговорювали надзвичайно важливу соціальну тему – яким же є життя людей з особливими потребами.

Про щоденні психологічні бар’єри та фізичні перешкоди, які змушенні долати люди з інвалідністю говорили у п‘ятницю, 13 жовтня, - пише "Конкурент".

Команда програми та зокрема ведуча Галина Падалко провели соціальний експеримент, де перевірили, як пристосоване місто Луцьк до особливих людей, проїхалися вулицею Лесі Українки та побачили чи доступними є входи до крамниць, банків міста.

"Є такі речі, які людина не планує, і травма хребта – одна із них. Коли після лікарні я повернулася додому, то виявилося, що нам пощастило, що в нас перепланована квартира і велика кухня, де є де розвернутися, от ми зараз тут знаходимося. Тобто такої проблеми як заїхати на кухню, зробити собі їсти – немає. Але багато людей… в них навіть виїхати зі своєї кімнати проблематично", - розповіла художниця Тетяна Панасюк.

У сюжеті показали, як місто адаптоване для людей із обмеженими можливостями. Проте до цієї категорії, якщо назвати це умовно, можна віднести також мам із дитячими колясками, людей похилого віку, а також травмованих людей. Від влади залишається очікувати небайдужості та вирішення проблеми із доступністю Луцька усім категоріям людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні