Тимошенко сказала, що піде в президенти

2
5
Тимошенко сказала, що піде в президенти
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко збирається брати участь у виборах президента України в 2019 році. Про це вона заявила в ефірі телеканалу News One, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Я буду балотуватися на посаду президента. Ми будемо перемагати заради того, щоб країну поставити на ноги", - сказала політик.

Вона зазначила, що раніше підтримувала Віктора Ющенка на посаді президента і Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра, проте це не змінило на краще ситуацію в країні, і тепер вона "нікому не передасть" свій голос.

Тимошенко також виступила з критикою на адресу Петра Порошенка і заявила, що чинний президент займається відмиванням грошей на "фіктивних контрактах", пов'язаних з оборонним сектором.

"Коли я дивилася, як президент України їсть борщ з солдатами і розповідає, як смачно готують в його родині, але при цьому проводить махінації і відмиває величезні фінансові ресурси бюджету на фіктивних контрактах для забезпечення армії, я подумала про межі цинізму", - сказала вона в ефірі телеканалу.

Раніше лідеру об'єднання Батьківщина Юлії Тимошенко вручили адміністративний протокол про незаконний перетин держкордону в пункті пропуску Шегині 10 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Любі мої !" - більше не пройде ! Та й не чули каяття кандидатки за кабальну газову угоду та інші приклади її співпраці з РФ...
Відповісти
Це буде катастрофа. Тімашєнка - це Янукович,Путлєр ,Лукашенка та Ким Чен ін, в одній особині.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні