--> Перинатальний центр у Луцьку отримав 45 млн гривень з Держбюджету | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перинатальний центр у Луцьку отримав 45 млн гривень з Держбюджету

4
-3
Перинатальний центр у Луцьку отримав 45 млн гривень з Держбюджету
На добудову перинатального центру у Луцьку з Держбюджету спрямували 45 мільйонів гривень.

Про це стало відомо на комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики, - пише Перший.

Зокрема, одним із розпоряджень здійснюється перерозподіл 1 млн 803 тис. грн, які виділені з обласного бюджету на перинатальний центр. Цю суму знімумуть з об'єкту «Реконструкція з прибудовою Волинського перенатального центру, стурктурного підрозділу Волинського обласного територіального дитячого відділення», а спрямують на будівництво жіночої консультації обласного перинатального центру.

Іншим розпорядженням голови ОДА буде збільшено доходи обласного бюджету за рахунок державних субвенцій, які надійшли в область.

Зокрема, Волинь отримала з державного бюджету субвенцію місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку: 54 млн 300 тис. грн по загальному фонду, 93 тис. грн – по спеціальному.

З цих коштів, понад 25,5 млн грн буде спрямовано на будівництво та реконструкцію об'єктів перинатального центру. Головний розпорядник коштів – управління капітального будівництва ОДА.

Майже 28,5 млн грн спрямують управлінню охорони здоров'я ОДА на придбання обладнання для обласних медичних закладів. З них, 19, 3 млн – отримає обласний перинатальний центр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
раби палиці вже почали поширювати брехню,що це заслуха палиці.... хоча на Львівський перинатальний також виділили велику суму.
Відповісти
А Гунчик лише переросприділяє готове на право, на ліво! Це все субвенції, що він зробив для того? Гроші платників податків, а він геройствує? Нехай-би дав зі своїх мільйонних заощаджень!!!
Відповісти
скільки ти особисто дав?
Відповісти
Меньше крали б, давно добудували, при чому і начальство і прості будівельники. Як ніби дітей не мають і всі думають що мине....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні