На Волині медикам виділили більше двох мільйонів гривень на зарплату

1
-1
На Волині медикам виділили більше двох мільйонів гривень на зарплату
Медики Іваничівського району отримають 2 мільйони 100 тисяч гривень на заробітну плату.

Про це говорили у пятницю, 13-го жовтня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської обласної ради, - пише "Буг".

Нагадаємо, у селищі Іваничі медпрацівникам заборгували 7,6 мільйонів гривень зарплат. На сьогодні ця заборгованість зменшилась відповідно на 2,1 мільйона гривень.

"Ми з Романом Кицею, головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги були на цій бюджетній комісії, пояснили свої потреби і всі члени комісії нас одноголосно підтримали. Це на заробітну плату працівникам районної лікарні і центру. Ми щиро дякуємо за таке розуміння", – сказав головний лікар Іваничівської лікарні Петро Ципа.

"2 мільйони 100 тисяч гривень виділено сьогодні медикам Іваничівського району на погашення заборгованості по заробітній платі. Сьогодні це рішення буде передано голові обласної державної адміністрації. Відповідно він видасть розпорядження і кошти підуть за призначенням", – повідомив депутат В’ячеслав Рубльов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А. що цим хабарникам ще зарплату дають? Це , подивитись на їх проживання вольготне ,то за ними тюрма давно плаче .Це не стосується нижчого персоналу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні