У Рожищі ромка видурювала гроші нібито на операцію дитини

0
-7
У Рожищі ромка видурювала гроші нібито на операцію дитини
Жінка ромської національності збирала гроші нібито на операцію власній дитині, чим і дурила довірливих рожищан.

12 жовтня в райцентрі на вулиці Незалежності, поблизу «ПриватБанку», дільничні офіцери Рожищенського відділку поліції запримітили жінку ромської національності, яка збирала гроші на лікування нібито своєї хворої дитини, - повідомляє Район.Рожище.

Правоохоронці перевірили документи та встановили, що це Чілімак Зіта Миколаївна, 23. 06. 1986 року народження, зареєстрована та проживає в селі Лукавці, Вижницького району, Чернівецької області.

За словами Зіти, ніяких документів, які б підтверджували хворобу дитини у неї немає. Та й взагалі, новонароджене дитятко зображене на фотокартці не її. Вона стверджує, що до навмисного обману її змусило тяжке матеріальне становище в сім'ї.

Вирішується питання про притягнення громадянки до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 51 КУпАП «Дрібне викрадення чужого майна (шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати)». Стаття тягне за собою накладення штрафу від 10 до 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 1 місяця з відрахуванням 20 % заробітку, або адмінарешт від 5 до 10 діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні