Прилуцькі депутати не подолали вето голови щодо об’єднання з Луцьком

3
-4
Прилуцькі депутати не подолали вето голови щодо об’єднання з Луцьком
Депутати Прилуцької сільської ради не подолали вето голови щодо об’єднання з Луцьком.

З 11 присутніх обранців громади п’ятеро утрималися, стільки ж взагалі відмовилися голосувати. Сам голова Валентин Арчибасов – проти.

Зауважимо, що шанс громада не втратила, проте відклала на невизначений термін. Тепер для об’єднання потрібно починати все з початку: Луцьк має ініціювати новий процес, мають відбутися громадські слухання в населених пунктах Прилуцької сільради, обидві сесії підтримати.

«Мінімально, за умови, якщо все пройде без супротиву, на це необхідно два місяці», - прокоментувала експерт з децентралізації Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксана Урбан.

Проте, як показала сьогоднішня сесія сільради, процес буде довготривалим. Хоча депутати і хотіли розпочати приєднання, місцеві мешканці, які були присутні на засідання, висловилися проти. А про те, що відбувались якісь громадські слухання чують вперше.

Інші нарікали, що сільський голова призначив слухання першого вересня – у День знань, коли ніхто не зміг бути присутнім.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не подолали вето то подолаєм голову !!! Депутати молодці : особливо Сущук П І
Відповісти
Вам пообіцяли квартиру біля панського лісу?
Відповісти
мабудь Сущук думає що поки в нього є резервна батьківська хата на хуторі ,то він себе має як захистити .як встародавні часи ,викопає глибокого рова ,і до нього його виборці не доберуться ,а там далі як буде. ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ , ЩОБ ВЕЛЬМИ ШАНОВНЕ ПАНСТВО .яке боїться правдивих коментарів не видаляло коментарі інших дописувачів ,чим себе ще біль ше видають ,що вся та писанина і коментарі як голови ,секретаря та вуличних депутатів ,це робота однієї і тієї ж особи ,яка відчуває поразку і немає іншого виходу ,як втягнути в грязне діло тих .людей які їм не підкоряються. Шановний КОМЕНТАТОР Лєбєдєв ,бо інакше не назвеш вашу Фількіну грамоту ,випийте заспокійливе і навчіться гідно приймати ПОРАЗКУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні