Трьом волинським Героям освятили пам'ятники. ФОТО

0
0
Трьом волинським Героям освятили пам'ятники. ФОТО
Трьом волинським воїнам АТО встановили та освятили пам’ятники на Алеї почесних поховань, що у Гаразджі.

Пам’ятники встановили військовим Олегу Твердохлібу, Володимиру Бабію та Максиму Гринчишину. Загалом на Алеї почесних поховань відтепер упокоїлись 28 Героїв.

«Прогалину, яка сталася після його смерті, не можна заповнити нічим. Це людина, яка повністю віддавала себе іншим. Віддавала себе всьому, що відбувалося навколо нього. Він згорів, як свічка, для всіх інших. Йому взагалі не можна було навіть з ліжка вставати. Він спішив жити, а на фронті спішив воювати. У нього в роду були славетні козаки. Він сповна реалізував себе як воїн, чоловік, батько, товариш. Він в бою ніколи не ховався за спини товаришів», - зазначив військовий капелан Михайло Бучак.

За словами капелана, те, що смерть наздогнала Олега Твердохліба у мирному житті свідчить про його прагнення бути і воювати на передовій до кінця.

«Він бачив, що немає на кого лишати позиції і завжди нехтував сімейними справами заради цього. Він залишався там, а навіть коли приїжджав, давав вказівки по телефону», - поділився брат Максима Гринчишина Дмитро Літушко.

«Я познайомилась з ним, як він потрапив на лікування в онкодиспансер. Він був у дуже важкому стані. Потім він став нам братом. Він був дуже щирим, відкритим, всім хотів добра і щастя. Володимир Допомагав ще онкохворим дітям. Половину з коштів, які йому перечислили, він віддавав дітям. За цей короткий період життя, який він пожив, зробив більше, аніж робить влада. у наших серцях він буде завжди живим», - розповіла волонтерка Ніна Степанюк-Агафонова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні