--> Голландець продав усе майно заради біткойнів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голландець продав усе майно заради біткойнів

0
14
Голландець продав усе майно заради біткойнів
39-річний IT-фахівець з Нідерландів Діді Тайхутту продав все сімейне майно і на виручені гроші купив 85 біткойнів. Разом з дружиною і трьома дочками він переселився в кемпінг і очікує криптовалютного буму, пише Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Independent.

Захоплюватися криптовалютою глава сімейства почав у 2010 році, проте раніше не дозволяв собі вкладати у них великі гроші.

"Зараз багато хто, можливо, думають, що я божевільний. Але так само, як інтернет викликав інформаційну революцію, блокчейн і криптовалюта приведуть до революції у глобальній фінансовій системі. Через п'ять років всі будуть говорити: Як же ми цього не помічали? А я реагую на прийдешні зміни вже сьогодні", - прокоментував свій поступток Тайхутту.

Видання зазначає, що авантюра чоловіка знайшла повну підтримку сім'ї, і зараз її члени розмірковують, від чого ще варто відмовитися на користь біткойнів.

Діді Тайхутту передбачає, що до 2020 року біткойн значно виросте в ціні, і його сім'я зможе повернутися до нормального способу життя та оплатити гідну освіту для трьох дочок.

Нагадаємо, 12 жовтня вартість першої цифрової валюти оновила історичний максимум, подолавши бар'єр у $5000.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні