На Тернопільщині водія, який збив дитину і закопав у кар'єрі, відпустили на волю

5
4
На Тернопільщині водія, який збив дитину і закопав у кар'єрі, відпустили на волю
Тернополянина, який збив на смерть 17-річного підлітка і закопав у кар'єрі, амністували.

56-річного Володимира Я., якому суд дав шість з половиною років тюрми у 2016 році, уже амністували. Засуджений у 2015 році збив автомобілем 17-річного хлопця у Борщівському районі і прикопав його у кар’єрі, - пише видання 20 хвилин.

«Відпустив» його Кагарлицький районний суд Київської області ухвалою від 29 вересня.

Зазначимо, 12 вересня 2015 правоохоронці повідомили про розшук 17-літнього Іванка Педька, жителя села Лисівці Заліщицького району. Той пішов на весілля у село Олексинці Борщівського району, а звідти вже не повернувся.

Майже на п’яту добу пошуків знайшли його тіло – прикопане у кар’єрі поблизу села Мушкарів. На це місце вказав правоохоронцям водій буса Володимир Я., якого правоохоронці запідозрили у причетності до зникнення юнака.

2 лютого 2016 Борщівський районний визнав Володимира Я. винним у правопорушенні та присудив йому 6,6 років тюрми та позбавив права керування транспортними засобами строком на один рік.

Окрім того, у характеристиці з колонії пише, що засуджений зарекомендував себе за час відбування покарання з негативної сторони.

У вересні 2017 року засуджений Володимир подав у Кагарлицький районний суд клопотання про застосування до нього Закону України «Про амністію у 2016 році» та звільнення від відбування покарання.

Суд роз’яснив, що Володимир Я. вчинив важкий злочин з необережності . І крім того, має неповнолітню дитину і не є позбавлений батьківських прав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддів і членів їх сімей - на мило. Більше користі буде
Відповісти
Хабарникі!!!Ну як так можна. Нелюди!!!
Відповісти
???
Сподіваюсь що усі причетні до цього понесуть відповідне покарання.
Напевно потрібно запускати щось типу "збору коштів" для батьків/ родичів, і на зібрану суму винаймати спеціаліста, котрий проведе якось екскурсію для таких персонажів по амністії до найближчого карьєра.
Бажано щоб повертався екскурсовод один, і був анонімом.
Бо інакше у цій йбнтій державі ти нічого не зробиш таким вбивцям...
Відповісти
Судді не винні..Такий закон..В Ічкерії, Еміратах ще деяких мусульманських країнах родичі хлопця самі прикопали б амністованого
Відповісти
Ви подумаймайте:прикопав у карьєрі!?дитину ,дорослу дитину,вбивство по необережності? Збив,хапай вези в лікарню спасай падай батькам в ноги моли прощення!не простять,але хоч пробуй.це не закони,це гроші...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні