У Луцьку «автоандони» їздять пішохідною вулицею Лесі Українки

16
1
У Луцьку «автоандони» їздять пішохідною вулицею Лесі Українки
У Луцьку водії спокійно роз'їжджають пішохідною вулицею Лесі Українки.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці член Громадської ради при Луцькому міському голові Володимир Пшибельський.

"Неможливо спокійно пройти по центральній пішохідній вулиці нашого міста. Враження, що йду по автомобільній дорозі. Де повага до пішоходів? Де влада міста? Чому бездіє?" - обурюється Пшибельський.

"Тим паче про цю проблему вже неодноразово говорять лучани. Скільки ще потрібно Пустовіту радників, аби вони нарадили йому як вирішити цю проблему? десять, двадцять чи роту солдат?" - дописує посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно...дістали вже. Круто сказано, роту солдат)))
Відповісти
До речі,цей бус і газелька,які на фотографії,здійснюють доставку товару до магазинів,єдиний під'їзд до яких з сторони Лесі Українки.Ви сфоткайте дійсно "андонів",які тудою їздять,бо їм ліньки свою дупу пронести лишніх 100-200 метрів.
Відповісти
то раз вони в магазин возять товар, то тепер можна їздити по пішохідній вулиці ? Чи може товар варто розвозити в іншу пору дня і придумати інші способи доставки !
Відповісти
Думаю ви просто ніколи не доставляли ьовар і вам пофігу як це робиться, тому комент ваш гавно
Відповісти
Там треба поставити на батонні півкулі , шипи які при наіізді вилазять і пробивпють колеса,ото буде дієвий захід.Ну а стосовно довозу товару,то цим переймається відділ логістики підприємства
Відповісти
Ніякого порядку ні в державі, ні в місті. Коли буде мер? а то не в кого ніякої відповідальності
Відповісти
А що скажети про швидку, пожежну?
А що про жителів центру? Лесі Українки? Вони також гандони бо там живуть і мають машини? І якось хочуть добратись додому, а іншого варіанту нема???
Томущо весь центр переритий!
Ви не активісти Ви клоуни. Розберіться в ситуації а потім пишіть
Відповісти
А до цього часу вулиця не була заселена й у мешканців не було авто? Як же ж раніше люди добиралися до своїх домівок і де паркувалися та й у магазини товари довозили не центром? То чому ж саме зараз усі стали такими панами?
Відповісти
Ці активісти вже надоїли, вміють тільки фото викладати, а слабо поговорити з тими водіями які їздять.
Відповісти
От не розумію де такі журналісти беруться ? Це стара вулиця і там немає іншого під’їзду… Як бути магазинам чи людям, які там живуть, на горбу все носити, чи журналісти на собі пересунуть? Краще напишіть про щось розумне…
Відповісти
Єдиний шлях боротьби з порушниками, це забрати знаки `пішохідна вулиця`, як не крути, а пожежна та швидка має їздити туди без перешкод, згадайте як згорів там будинок. Головна цінність людське життя, а ці галімі панти, типу заважає доставка товару, місцеві мешканці, та сидіть собі в своїх селах і не пхайтеся в центр,немає там нічого для вас, ні роботи, ні товару. У місті більше 200 тис. людей, чомусь адеквати нормально там ходять, і їх ніхто там не душить, кожен водій пропускає пішоходів, іноді зупиняється, бо бач царі йдуть, як барани рогами впераються, там є банки, інкасацію ніхто пішки не буде в цей час носити, миру всім!
Відповісти
Згідна з статтею. Але є моменти.... швидка,пожежні,поліція. Вони повинні мати доступ. В тому числі "доставка продуктів " та мешканці цих будинків. В пдр навіть вказано що вони мають мати можливість приїжджати. Але основна маса авто до цих категорій не відноситься. Більшості тяжко пройти трохи до місця роботи,відпочинку і т.д.
Відповісти
А як по іншому доставити хліб в магазини до яких немає доїзду? Носити ящикі з другого кінця вулиці?? Краще б самі попробували а потім постили
Відповісти
Навіть в європі доставщикі спокійно їздять пішохідними зонами, і це логічно. Тому що совати товар до магазину товар невідомо заідки не "ухті". Спробуйте перш ніж шкрябати тут свою писанину! А от нарахунок тих, кому просто важко пройтись - це і є "автоандони", іітому відрізняти їх один від одного, і а пізніше штрафувати останніх повинні поліція чи муніципальні служби!
Відповісти
Можна по різному називати тих людей які просинаються у 3 годині ночі і спішать на хлібзабод щоб дочекатись своєї черги на загрузку хліба.І тут прийти спокійно виспавщись за буханцем і ще незадоволений бо їздять по трутуарах.А що літи людям ,якщо добратись до магазина важко з таким грузом.Тільки думаєте про себе пузо нажерти і лягти на дівані і обс......ти людей.Трудяг.
Відповісти
я працюю на дставцы товару ы жодних порушень окрым наклепу налюдину не бачу тому надиюсь що вашу пику натовчуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні