У Луцьку мешканці житлового будинку потерпають від смороду мертвих пацюків

2
9
У Луцьку мешканці житлового будинку потерпають від смороду мертвих пацюків
У будинку, що на вулиці Саперів, 17 у Луцьку, стоїть нестерпний сморід від мертвих пацюків.

Кожного року восени мешканці 4-поверхового будинку на вулиці Саперів, 17 одного з луцьких будинків змушені уживатися з нестерпним смородом, який тхне з-під підлоги в їхні квартири. Причина запаху - мертві пацюки, - повідомляє ІА Волинські Новини.

На переконання власників помешкань із цією проблемою має розібратися ЖКГ, яке ось уже близько десяти років поспіль ігнорує звернення людей. Однак, як виявилося, причина поширення смороду полягає не в бездіяльності комунальної служби.

Як розповів мешканець однієї з квартир Сергій Денисов, він звертався до ЖКГ орієнтовно тиждень тому, а у відповідь почув пораду – потерпіти, поки запах не вивітриться.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, своєю чергою, зауважив, що за вказаною адресою своєчасно проводиться дератизація. Пацюки ж залазять під підлогу через те, що під частиною будинку наявний підвал, а під іншою – ні; там труби залягають безпосередньо під помешканням. І для того, аби вирішити проблему, потрібно зривати підлогу, чого не бажають самі ж мешканці.

Довідково:

Дератизація — це комплекс санітарно-гігієнічних, інженерно-технічних та протиепідемічних заходів, які включають роботи з винищування та захисту від синантропних гризунів (у тому числі носіїв та розповсюджувачів інфекційних хвороб людини і тварин) у будівлях і спорудах населених пунктів, на транспорті та в навколишньому середовищі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же ж не боргувати , коли субсидія - ПРОБЛЕМА для споживача послуг. Він винен , що і держава вчасно не розраховується по субсидіях , він винен , що копилися написані ЖКП борги , бо приписані особи не проживали , а борги писали на них. Тепер , коли субсидію на рік дали - то ВСЮ суму погаси , а якщо не можеш - то дулю вам , а не субсидію. Ось така правда , лучани!
Відповісти
Роби реструктуризацію. І буде тобі супсидія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні