У Луцьку продавали несправжній кефір

2
-5
У Луцьку продавали несправжній кефір
Лучанам у супермаркетах та на ринку продавали несправжній кефір.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Під час проведення дослідження виявили випадки продажу на ринку та у супермаркетах кефірного продукту з лактулозою ТМ "Лактонія". В той же час на цінниках та чеках вказувалось, що це - кефір, що вводить в оману покупців та може призвести до досягнення неправомірних переваг у конкуренції.

Згідно нормативних вимог кефір та продукт кефірний є різними видами продукції із різними споживчими властивостями (при цьому продукт кефірний є значно дешевшим).

На підставі наведеного, Антимонопольний комітет рекомендувало суб’єктам господарювання вжити заходи щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції і закликає покупців уважно дивитись, який товар купляють: кефір чи продукт кефірний.
Теги: їжа, кефір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що внас час можна знайти "справжній кефір?Це щось з області фантастики,скрізь хімія,барвники...і ніякоіі відповідальності отаких горе-виробників
Відповісти
Не цінник тре читати, а етикетку на продукті, там все написано... Нехай антимонопольний справжніми монополістами зайнявся, Волиньгаз та Обленерго.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні