«П'ять зупинок за 10 гривень», - лучанка про маршрутку

14
9
«П'ять зупинок за 10 гривень», - лучанка про маршрутку
Водій маршрутки №1 у Луцьку не віддає пасажирам "здачу".

Про це написала журналістка Надія Міщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Їхала сьогодні близько 8:30 на роботу у маршрутці №1. Передала 10 гривень за проїзд (на власні очі бачила, що гроші все ж дісталися до водія)», - пише авторка.

Лучанка пише, що просила передати решту декілька разів, але водій не реагував.

«Ніхто 10 гривень не давав. А якщо й давав, то решту я передав», - врешті відповів водій.

«Проїхалась я мажорно: п'ять зупинок за 10 гривень у переповненій маршрутці. А якби це були останні гроші і я собі розрахувала їх на день? Що тоді?», - обурюється дівчина.

«Сваритися? А сенс? Усе одно довести щось складно: ні камер, ні кондукторів. Розумію, що це проблема не у водієві, а в самій системі перевезення пасажирів», - зазначає Надія Міщук.

"Давайте платити, як у Одесі чи Рівному - на виході з транспорту. Тоді і решта буде в кишені, і "зайців" поменшає", - додала лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба завчасно звечора готувати собі гроші на проїзд ага з нанашими людьми оплачувати після виходу з маршрутки ще й переповненої
Відповісти
я згідна з пропозицією платити на виході, як практикують в Рівному
Відповісти
В одній маршрутці бачив напис і повністю з ним згідний - "При оплаті купюрою в 10 гривень і більше гроші приносити особисто"
Відповісти
Як??? Розпихати всіх по сторонах у переповненій маршрутці, бо в тебе 10 грн. і треба самій занести???
Відповісти
коли вже будуть зміни на краще і на маршруті № 47? сьогодні о 10-36 на зупинці "13 школа" водій проїхав не зупинившись. бо ми стояли на зупинці під парасолями,а він нас "не бачив" коли ми почали махати руками і кричати,то він мигнув заднім сигналом і поїхав далі.Це хамство вже стає нетерпимим це все доведе людей до краю.
Відповісти
10 гривен, то тридцять центiв... За 5 зупинок... Яка ше здача???
Відповісти
На маршруті №1 справді є водій , який гроши бере бистро , а з видачею здачі дуже дуже дуже туго!! Чим більше номіл купюри тим довше здачу дає. З такими треба на кінцевих зупинках "питання рішати". ...
Відповісти
Щоб в подальшому не виникало подібної ситуації, потрібно завчасно приготувати гроші за проїзд без здачі, заходячи в переповнену маршрутку і ні в якому разі не передавати гроші номіналом в 10 і більше гривень...
Відповісти
А краще водію піздяк дати
Відповісти
И вновь поднимаю вопрос про 47 маршрутку. Когда же уже разберётесь с этисм маршрутом. Более часа сегодня ждала и не дождалась Совершенно не экономят наше время. Я с центра до поликлинники МВД за два часа добралась пешком с грузом. Люди немолодые и не можем бегомс бегать.
Відповісти
їздить один молодик в переповнених маршрутках багато років, зайде на перед збере гроші, і виходить на слідуючій зупинці.
Відповісти
Ну дуже тупа система оплати на виході. Ця система не пристосована до туристичних міст. Наприклад в Одесі тобі треба казати зупинку і передавати гроші на виході, тобто кажеш і відразу даєш гроші, тупа система, маршрутки переповнені, не дуже зручно.
Відповісти
Я багато років прожила в Луцьку, а тепер кілька місяців живу в Рівному і скажу вам, що система тут краща, виходиш-гроші дав водієві, якщо треба-здачу взяв і спокій! А взагалі ще краще кондукторів посадити, щоб водії лише за дорогою слідкували!
Відповісти
Ну якщо буде кондуктор то проіізд точно по десять гривень буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні