СБУ затримало банду «коллекторів»

2
-1
СБУ затримало банду «коллекторів»
Співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали в Києві учасників організованого угруповання, які погрозами вимагали гроші з громадян, прикриваючись колекторською структурою.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ.

"Правоохоронці встановили, що зловмисники отримували доступ до баз боржників деяких фінансових установ. Через фірму-прикриття вони за безцінь скуповували кредитні зобов'язання фізичних осіб. Надалі учасники угруповання починали залякувати боржників, телефонуючи їм, родичам, колегам по роботі, з вимогою повернути гроші з відсотками. Вони погрожували фізичною розправою, викраденням близьких і змушували громадян переказувати кошти на банківський рахунок", - повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники встановили, що з початку року "колектори" отримали понад 7 млн ​​грн. Співробітники СБУ викрили 11 учасників угруповання в офісі після перерахування грошей від чергового боржника.

Нагадаємо, 4 жовтня минулого року набув чинності закон про приватних виконавців. Приватники отримали ті ж права, що і державні виконавці, крім повернення будь-яких боргів, пов'язаних з держмайном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо є відповідний закон нехай працюють в правовому руслі,а порушують-відбирати ліцензію і до кримінальноіі відповідальності!!!!
Відповісти
Ой як гарно лежать..:)))) Всіх колекторів так треба за їх методи роботи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні