На Волині кандидат на посаду директора лісгоспу «вляпалась» у скандал через авто

4
8
На Волині кандидат на посаду директора лісгоспу «вляпалась» у скандал через авто
Головна ліснича Ківерцівського лісового господарства Марія Христецька користується автомобілем, який не зазначила у своїй електронній декларації.

Про це пише Четверта влада.

Христецька є претендентом на посаду директора державного підприємства «Рожищеагроліс».

Свою е-декларацію Марія Христецька опублікувала на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції 28 вересня як кандидат на посаду державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Рожищеагроліс».

Як йдеться в документі, Христецька користується батьківською квартирою у Луцьку площею 48,4 квадратних метрів.

Торік жінка отримала 31 тисячу 748 гривень зарплати у ДП «Ківерцівське лісове господарство», 31 тисячу 886 гривень зарплати у Волинському обласному управління лісового та мисливського господарства та 44 тисячі 865 гривень доходу від відчуження нерухомого майна.

Зараз Марія Христецька в ДП «Ківерцівське лісове господарство» обіймає посаду головного лісничого. Загалом же 27-річна жінка в структурі лісового господарства працює другий рік.

"Конкурс був приблизно місяць тому. Ми подавали документи на проходження спецперевірки, але наразі ще ніяких результатів не відомо. В один момент почула, що є вільна вакансія там, і подала документи", – розповіла про консурс посадовиця.

Щодо автомобіля, то зі слів жінки, цей та ще ряд транспортних засобів належать членам її родини.

"Ще в мене є автомобіль «Нива», і «Hyundai» є. І їх немає в декларації. Тому що на «Hyundai Santa Fe» їздить мій батько, сестра їздить на автомобілі. Вони є підприємцями, сплачують податки і це їхні автомобілі. Власного авто і квартири в мене немає. Я проживаю сама уже десять років, тому жодного разу не вказувала членів родини", – зазначила Марія Христецька.

Водночас, відповідно до законодавства, суб`єкти декларування зобов`язані вказувати як майно, яке належить їм, так і майно, яке їм не належить, однак вони ним користуються.

Згідно реєстру транспортних засобів, «Volkswagen Golf» на якому їздить Марія Христецька офіційно записаний на її сестру-підприємицю Ольгу Христецьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уяаляю що вона ще "забуде" вказати на посаді
Відповісти
вільна вакансія!!!!!!!!!!!! Боже, чи довго ще ці неуки будуть пхатися на керівні посади. їх би ще в школу у клас 5ий, бо на авто теж їздити так само вивчилась грамотно, і на головного лісівника, не сумніваюсь!!!!!!
Відповісти
Отак Марічка спалилась непотрібно було із Саши Долі гроші правити.
Відповісти
Доля вас усіх зачистить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні