--> Луцького рятувальника покарали за те, що сховав квартиру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцького рятувальника покарали за те, що сховав квартиру

4
-2
Луцького рятувальника покарали за те, що сховав квартиру
На Волині рятувальника притягнули до відповідальності через те, що він невчасно повідомив про суттєві зміни в майновому стані.

Луцький міськрайонний суд Волинської області притягнув до відповідальності старшого пожежного-рятувальника 1 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України склали адміністративний протокол про порушення ним вимог фінансового контролю, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Пожежний, всупереч вимогам Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно повідомив про суттєві зміни в майновому стані.

Придбавши майно (квартиру) на суму понад 99 тисяч гривень, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на перше січня відповідного року (80 тисяч гривень), він був зобов’язаний у 10-денний строк, передбачений законодавством, письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції, але зробив це майже через 2 місяці.

Відтак старшого пожежного-рятувальника визнано винним у вчиненому правопорушенні та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 гривень).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б так ретельно наказували депутатів та чиновників
Відповісти
знйшли за що доибатися
Відповісти
Брєд...
Відповісти
Долбойоби...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні