Відомий нововолинський лікар заявив, що воїни АТО не мають права на звання почесного громадянина

21
-19
Відомий нововолинський лікар заявив, що воїни АТО не мають права на звання почесного громадянина
Відомий лікар-хірург Магомаєв Магомет проти того, щоб воїни АТО отримали звання "Почесний громадянин Нововолинська"(посмертно).

Про це стало відомо на Дні депутата у вівторок, 10 жовтня, - пише Володимир Шаповал на своїй сторінці у Фейсбуці.

«У Нововолинську окремі депутати ставлять під сумнів подвиг своїх односельців», - пише автор.

«Представник громади міста Нововолинська, відомий лікар, що вже не вперше носить в кишені депутатське посвідчення, Магомаєв Магомет Джамбулатович, поцікавився, чому воїни, що полегли на фронті за країну в ході неоголошеної війни, повинні отримати таке високе звання», - зазначає Володимир Шаповал.

Чоловік зазначає, що Магомаєв Магомет звернувся до всіх російською мовою.

"Мені прикро, що він задав це питання в присутності пана Володимира Демчука, батька нашого "кіборга" Вадима Демчука та Марини Шепелюк, чий чоловік Олексій не повернувся живим з Іловайського котла. Більше того - звернувся російською мовою", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ооооо, Магомаєв відзначився!
Молодчага!
Не ждав такого...
Відповісти
Цього покидька потрібно відправити на перевиховання в ато, або позбавити громадянства!
Відповісти
Це в нас на Волині депутат так зробив?????
Відповісти
Не вірю!
Ми ж разом на курсах були!
Такий милий мужчина не міг такого сказати.
Відповісти
Видно він п***-о***, і не українець по всьому видно. Україна для українців!
Відповісти
Його не правильно зрозумів Шаповал
Відповісти
Шаповал не захотів зрозуміти-і в цьому різниця.Вирвані слова із тексту...На таких моментах життя певні особи роблять собі політичний піар-прикро,що часто це настільки майстерно,що й одразу не розбереш.Тут же не написано,що загиблих нововолинців у два рази більше,ніж список,який подано на розгляд депутатам...І не написано,що списком ще ніхто такого звання і ніде не надавав,не написано,що така причина не є в переліку тих,згідно з якими це звання присвоюється....Шаповал зробив галас і одночасно для себе піар-типу -От бачите,який такий -сякий депутат Магомаєв,а люди,не володіючи ситуацією і знаннями з даного питання одразу "в штики" до Магомаєва!..Перш ніж поливати когось будь-яким брудом-взнайте інформацію в повному об'ємі,дорогі дописувачі.
Відповісти
Правильно сказав...
Відповісти
"Лісника", якщо він насправді лісник, треба відправити в окопи АТО. Там він на практиці зрозуміє, чи правильно сказав. І лісу там красти не буде. А до магомаєва запитання: а кому давати звання? Магомаєвим, які живуть в тилу, ї***ь жінку АТОвця, а потім шукають себе в списку нагороджених?
Відповісти
Лісника "с вєщамі"- на рудники Якутіі!
Відповісти
маршируй лісом клоун
Відповісти
Нюхай в путлера,вата
Відповісти
анонім ти реально настільки тупий чи прикидаєшся???
Відповісти
А що з чурбана візьмеш? Його предкі з вівцями спали - гени, одним словом.
Відповісти
Цього мусліма-москаля повісити !!!
Відповісти
краще ти сам зі злості повісся- на одного тупого бичка буде менше..
Відповісти
Такій людині не месце в нашому місті.Нововолинськ завжди славився патріотично настроєними людьми.
Відповісти
Перш,ніж спускати на Магомаєва "усіх собак",дайте собі праці поцікавитись хоча б елементарними законодавчими нормами щодо даного питання.Якби депутати приймали позитивні рішення по будь-якому питанню,не спираючись на законодавчі підстави,то поголовно б сиділи по тюрмах .Перш ніж за щось голосувати,треба мати підстави...і просто людське і співчутливе "вони загинули за те,щоб ми сьогодні жили"-не враховується.Є чітко перелічені підстави для надання звання почесного громадянина,тому "з бухти-барахти" не получиться його прийняти чи відхилити-на усе є пояснення і підстави.Почитайте Положення про присвоєння звання почесний громадянин Нововолинська-там ви не знайдете такого пункту,як віддав своє життя,на жаль немає...Тому і це ріщення має мати законодавче підгрунтя.Думаю,що вкупі з юристами депутати розберуться за що і коли та як голосувати.Кожен має своєю справою займатись,а якщо і контролювати депутатів,то не з емоціями,а із змогою щось розумне довести.
Відповісти
В списку подали тих хто не має такого статусу в інших містах. І питання в нас законодавство в країні однакове чи різне? У Володимирі надали такі звання, Іваничівський район, Луцький район та в іншіх містах та районах України. Пункту немає на жаль, треба щоб пару раз тут бабахнуло з граду і одразу з'явиться той пункт. І це ж не єдине чого нема в місті по відношенню до родин загиблих, що є в інших містах.
Відповісти
Марі, як тут бабахне з граду то вся ця свідома шушара розбіжиться і питання зникне автоматично...
Відповісти
Ай Аміна,ай дає!!! То віддати життя в АТО це не повід бути почесним громадянином міста?Бо спимо в теплих ,чистеньких постілях,не мерзнемо,не голодаємо,над головою мирне ,голубеньке небо.Ну подумаєш хтось віддав життя.Ну не я ж і не мої діти.А почесне звання ми краще будем роздавати тим кого всі в городі добре знають.Правда, в такому маленькому містечку, всі лікарі відомі,тай вчителі відомі,тай про кожного все знаємо.Ну а хто ті що загинули .Ну що ми про них знаємо?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні