Онкохвору дівчинку з Волині продовжать лікувати турецькі медики

0
-2
Онкохвору дівчинку з Волині продовжать лікувати турецькі медики
Онкохвора Настя Абрамчук продовжить лікування у рідному Ковелі, однак – під наглядом турецьких медиків.

Таке рішення прийняли турецькі онкологи, - повідомили у спільноті Настуся Абрамчук. Битва за життя.

«Турецькі лікарі-онкологи консиліумно вирішили, що найкраще на сьогодні лікування дитини - це продовження курсу хіміотерапії, який дівчинка проходитиме в рідному Ковелі. Медикаменти замовляємо та закуповуємо за рецептами стамбульських лікарів за кордоном.
Контроль хіміотерапії здійснюється постійно по скайпу та вайберу між лікарями України та Турції», - розповіли волонтери, які опікуються дівчинкою.

«З радістю і полегшенням сповіщаємо, що в Настусі в рідному Ковелі з'явився ще один Ангел-Охоронець ! Це лікар Ковельськоі лікарні Мудрик Надія Ярославівна! Ця чудова жінка в хаті Абрамчуків щоденно- контролює стан дитини, аналізи, прийом препаратів та всі реакції дівчинки. Настя дуже полюбила пані Надію, адже лікарка відноситься до неі, як до власної дитини!!», - додають вони.

Нагадаємо, на лікування маленької ковельчанки Насті Абрамчук збирала гроші вся Волинь. За кілька місяців вдалось зібрати 61 тисячу гривень.

Спершу дівчинку лікували у Туреччині, однак нещодавно тамтешні медики відмовились видаляти пухлину, що у мозку дитини, мовляв операція зараз надто ризикована.

Зрештою, турецькі лікарі таки погодились дистанційно лікувати Настю.

Волонтери знову просять про допомогу, адже є потреба у дорогих препаратах для хіміотерапії.

Картка Приватбанку Сергій Абрамчук

4149 4996 4811 1977
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні