«Він хамло і їздить напідпитку», - лучани про водія маршрутки

1
6
«Він хамло і  їздить напідпитку», - лучани про водія маршрутки
Лучани скаржаться на водія маршрутки «Луцьк-Береськ».

Про це написала Лєна Дацюк на сторінці Район.Рожище у Фейсбуці.

«Хамить, обзиває різними гадськими словами, кляне. Мало того що хамло, ще й коли просять стати на зупинці матами обкриває з ніг до голови», - пише авторка.

«Був випадок коли виходила пасажирка з дитиною 2х років він не те що не встав на зупинці а ще й обизвав її. Коли вона тримала дитину на руках і у її було ще два великих пакета, він різко затормозив що пакети висковзнули з рук і вона ледь не впала з малою дитиною при цьому сказав що більш вона в цьому автобусі їздити не буде. Не встигнувши зійти з пакетами і з дитиною на руках він рушив що вона з малою дитиною опинилася під колесами автобуса», - розповідає Лєна Дацюк.

Волинянка стверджує, що водій маршутки «Луцьк-Береськ» часто їздить в нетверезому стані.

«Мало того що він хамло то він ще їздить напідпитку і часто. Стан автобуса жахливий, колеса хитаються. Тормозить різко, що люди ледь не в лобовому склі. Коли люди предявляють претензії до його рухів він криє матюками», - пише жінка.

«Невже ніхто не може прийняти міри для цього горе водія? Може хоча б хтось прийме міри до його. Доки з людей не зробив м'ясо в автобусі коли їде напідпитку...», - додала Лєна Дацюк.

Авторку активно підтримали у коментарях.

"Пиши скаргу в Укртрансінспекцію", - відповідає Iryna Yushchuk.

"Якщо не зупиняється в місті, то для чого брати пасажирів "по місту"??? Коли платять за проїзд то відразу кажуть куда їдуть", - зазначає Мирослава Крищук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тим автобус їздять одні жінки?. Я поставив би його на місце...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні