Пенсіонер, підприємець, безробітна: на крісло керівника Любешівської ОТГ претендують 7 самовисуванців

0
-3
Пенсіонер, підприємець, безробітна: на крісло керівника Любешівської ОТГ претендують 7 самовисуванців
На посаду селищного голови Любешівської селищної ради ОТГ зареєстровано вісім кандидатів, семеро з яких - самовисуванці.

Любешівська селищна виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 169 кандидатів у депутати до відповідної селищної ради та 8 кандидатів на посаду Любешівського селищного голови ОТГ, - повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

На посаду селищного голови Любешівської селищкої ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано вісім кандидатів, - семеро з який самовисуванці. Зокрема, це: пенсіонер Петро Хомич, підприємеці Сергій Бартошик, Олексій Приходько, безробітна Ольга Шкльода, помічник лісничого Олександр Поліщук, директор ПМП "Сатар" Олександр Савчук, голова Любешівської райдержадміністрації Олег Кух.

Від патрії "УКРОП" висуватиметься екс-голова Любешівської райдержадміністрації Василь Корець.

Брати участь у перших виборах до Любешівської селищної ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 42 кандидати-самовисуванці та 127 кандидатів, висунутих політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Об’єднання «Самопоміч» та ВО «Свобода».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні