--> У Луцьку видали серію листівок «Слава воїнам АТО» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку видали серію листівок «Слава воїнам АТО»

0
3
У Луцьку видали серію листівок «Слава воїнам АТО»
У Луцьку видали першу серію листівок "Слава воїнам АТО", яку намалювала донька загиблого бійця Христина Смірнова.

Вчора Крістіні виповнилося 20 років і вона дуже полюбляє творити. До свого ювілею дівчина змогла видати свою першу повноцінну поштівку для підтримки бойового духу наших захисників і подяки усім людям доброї волі! Вже навіть встигла підписати кілька примірників воїнам 14 окремої механізованої бригади до Дня Захисника України та подарувати з власним підписом свій доробок на зустрічі з сім’ями Небесного Легіону у Луцьку, - йдеться на сторінці волотерського руху "Меценати для солдата".

Крістіні до вподоби малювати кольоровими олівцями. Починала малювати спочатку свою сім’ю, потім багато портретів дарувала друзям.

Її батько Сергій Смірнов - старшина роти 51-ї механізованої бригади, який загинув 29 серпня 2014 року у боях під Іловайськом, під час виходу з оточення у так званому «зеленому коридорі».

Рисунок для Кріс – це своєрідна медитація, це допомагає їй заспокоїтися, відсторонитися від навколишнього світу і жити по-іншому, жити у світі творчості і нескінченної краси. Це засіб своєрідної розрядки, можливість передати свої емоції і не думати про втрату тата.

Її надихає абсолютно усе – люди, події, враження, подорожі, улюблені півонії, роботи інших митців. Кріс має дуже специфічну рису – помічати позитив, світлу сторону – і це світло примножуючи у своїй творчості, несе добро далі у світ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні