В Мексиці застрелили Сталіна

0
15
В Мексиці застрелили Сталіна
У мексиканському місті Парачо в штаті Мічоакан на заході країни група невідомих застрелила мера на ім'я Сталін Санчес Гонсалес.

Про смерть очільника міста повідомив на своїй сторінці в Twitter губернатор штату Сільвано Ауреолес, пише Захід.НЕТ із посиланням на місцеве видання Provincia.

«Мої найщиріші співчуття родичам і друзям мера Парачо Сталіна Санчес Гонсалеса, який сьогодні був позбавлений свого життя», - написав він.

Зазначають, що вбивство сталося у п'ятницю вранці, 6 жовтня, недалеко від резиденції мера. На градоначальника напали кілька озброєних людей, що пересувалися на автомобілі. Видання також наводить свідчення очевидців події. Вони повідомили, що нападників було не менше п'яти осіб, в руках у них було довгоствольна зброя.

Губернатор штату в своєму Twitter також зазначив, що доручив кинути всі сили на те, щоб знайти і покарати винних у вбивстві Сталіна Санчеса Гонсалеса. «Безкарність не пройде!», - запевнив він.

До слова, дітей в честь лідерів СРСР називали прихильники лівих партій по всьому світу.

У квітні 2017 року на виборах президента Еквадору переміг кандидат від правлячої партії Ленін Морено.

Ім'я в честь Леніна отримав і терорист Ілліч Рамірес Санчес (Карлос Шакал), який народився в родині марксиста з Венесуели. Його рідних братів звали Володимир і Ленін.

Впливовий нікарагуанський політик, колишній глава служби держбезпеки носить ім'я Рейнальдо Грегоріо Ленін Серна Хуарес.

Його брат отримав від батьків ім'я Енгельс, а сестра - Крупська.

Ім'я вождя ВКП(б) також носять футболісти з Еквадору Ленін Порошо і Ленін де Хесус, з Гондурасу - Куарол Ленін Арзу Флорес і з ПАР - Ленін Стінкамп, еквадорський дзюдоїст Ленін Пресіадо, індійський політичний активіст Ленін Рагуванші і поетеса Лалита Ленін, домініканський боксер Гілберт Ленін Кастільо і панамський баскетболіст Ленін Альберто Пікота.

Політик з Індії, колишній мер міста Ченнаї, носить ім'я Мутхувел Карунанідхі Сталін. У 1990-х роках був відомий гравець в американський футбол Сталін Колінет, кілька років тому закінчив кар'єру колумбійський футболіст Сталін Мотта, а баскетболіст з Колумбії Сталін Ортіз ще продовжує виступи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні