«Ажіотаж уже не такий, як два роки тому» - речниця луцьких патрульних про новий набір

1
-1
«Ажіотаж уже не такий, як два роки тому» - речниця луцьких патрульних про новий набір
«Нині триває новий набір до патрульної поліції Луцька та Ковеля, і ажіотаж уже не такий, як був два роки тому. Всі переконалися, що це служба непроста», - стверджує прес-секретар Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

«До того ж, незмінною залишається заробітна плата — від восьми тисяч гривень. Порівняйте її з тодішнім курсом долара і тим, що тепер», - розповіла Ольга Бузулук в інтерв’ю газеті «День».

«Отже, тут потрібні взаємодія та розуміння: суспільство має підтримувати патрульних, всіляко допомагати, слухати поліцейських, а на вищому рівні мають дбати про соціальний статус правоохоронців, а також працювати над удосконаленням законодавчої бази» - вважає речниця.

«Адже нині деякі норми закону абсолютно недієві: низькі розміри штрафів за певними статтями, відсутність контролю за притягненням до відповідальності і сплатою штрафів, імпотентні громадські роботи, які загалом присуджуються, але в реальності не втілюються взагалі», - заявила Ольга Бузулук.

«Нині півсотні людей навчаються на нашій базі в Сокиричах, наш керівник Олександр Вовченко щотижня відвідує їх, проводить заняття, розповідає про реалії служби, і, за його словами, ці люди налаштовані рішуче, принаймні, вони не мають «рожевих окулярів», як це було раніше, а готові взятися за роботу. Сподіваємось на них у новому 2018 році», - додала речниця луцьких патрульних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто не може поступити в семінарію іде в мусора
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні