Луцьку багатоповерхівку залило кип'ятком, - ЗМІ

1
6
Луцьку багатоповерхівку залило кип'ятком, - ЗМІ
Через пошкоджені водопровідні труби будинок на вулиці Гордіюк, 45 у Луцьку залило гарячою водою.

Про це повідомили місцеві мешканці виданню Перший.

Випадок стався у пятницю, 6 жовтня. За словами жителів будинку, зранку прийшов сантехнік. Він мав замінити автоматичний розпилювач води. Але він не впорався з завданням - пошкодив іншу деталь і будинок почало заливати гарячою водою.

Люди стверджують, що сантехнік був у нетверезому стані. Тому він навіть не намагався ліквідувати проблему, а просто сперся на перила сходів і викликав «аварійку».

«Тут вода «шурує» аж до першого поверху, а він собі став і стоїть, чекає. Що ж це такі у нас за спеціалісти, що за півгодини чекання «аварійки» нічого не зробив. А не зробив, бо нічого очевидно не знав: ні як перекрити воду у будинку, ні де вимкнути електрику», - нарікають лучани.

Коли ж нарешті приїхали працівники аварійної служби, які перекрили гарячу воду у будинку, то води у квартирах вже не побачили, мокрими були лише під’їзди, сходові клітки та ліфт.

«Але ж коли у нас таке сталося, то всі люди зірвалися з робіт, поприлітали додому та совками вигрібали воду, бо лило так, що аж піна йшла. «Нємєрєно» кубів вийшло за увесь час», - бідкаються постраждалі.

Мешканці будинку чекатимуть до понеділка, щоб спеціалісти оцінили наслідки аварії та завдані збитки. Хто їх буде відшкодовувати - невідомо.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ви хочете,це нормальний робочий стан "джековських" сантехніків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні