У столиці сім підлітків отруїлись майонезом

0
-10
У столиці сім підлітків отруїлись майонезом
У Солом'янському районі Києва сім підлітків отруїлися сирним майонезом, який роздавали безкоштовно в переході біля ст. метро "Шулявська".

Подробиці Корреспондент.net розповів керівник столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан.

"5 жовтня до нас надійшло повідомлення з дитячої лікарні №1 про те, що до них з ознаками отруєння надійшло вісім учнів Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою", - розповів Рубан.

Як виявилося, перед цим діти їли сирний майонез "Олком", які роздавали безкоштовно біля ст. метро "Шулявська". Термін придатності їх закінчується через три дні.

Наразі, за словами Рубана, на місце роздачі майонезу виїхала спільна група співробітників Держпродспоживслужби і Ветеринарного об'єднання м. Києва, які з'ясують всі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні