Українку в Польщі змусили роздягнутись, запідозривши в крадіжці

0
-1
Українку в Польщі змусили роздягнутись, запідозривши в крадіжці
21-річна українка опинилась у відділенні поліції після звинувачення у крадіжці. У правоохоронців дівчина провела добу.

Затримана розповіла, що поліцейські змушували її роздягатись та залякували депортацією, пише Захід.НЕТ із посиланням на «Gazeta Wyborcza».

Затримання відбулось у Вроцлаві.

Місцевий житель звернувся до правоохоронців з проханням знайти його вкрадений телефон. Чоловік звинувачував 21-річну дівчину Дарію з України у злочині.

Поліцейські, які прибули на місце події, одразу затримали «злодійку», не вимагаючи від неї жодних пояснень.

Як виявилось, пара тривалий час мала стосунки, а на смартфоні поляка було багато спільних фото з українкою. Звинувачення чоловік висунув після їх сварки.

За словами потерпілої, у відділенні поліції її змушували повністю роздягтися для обшуку. Таку процедуру, з її слів, правоохоронці провели двічі. Окрім цього, поляки залякували дівчину депортацією, говорячи, що українцям не місце у Вроцлаві. «Злодійка» провела добу у камері.

Наразі правоохоронці спростували слова дівчини, запевняючи, що арешт здійснювали відповідно до всіх правил. Натомість українка вже знайшла адвоката та вимагатиме компенсації за знущання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні