У єнотів, що розгромили на Буковині магазин, третій день похмілля

1
-3
У єнотів, що розгромили на Буковині магазин, третій день похмілля
Єноти, які влаштували погром у магазині в Сторожинці Чернівецької області, отримали алкогольну інтоксикацію внаслідок вживання спиртного.

Про це розповів адміністратор цирку Василь Колос, – повідомляє IA ZIK із посиланням на КП.

Чоловік повідомив, що тварини, які проникли в магазин, випили там горілку, коньяк і пиво.

«Я був на місці, бачив розбиті пляшки горілки, коньяку, пива – все це видудлили. Єноти були нетверезі, з запахом. У них вже третій день інтоксикація, викликали ветеринарів. Думаю, з ними все буде «окей», єнотів підлікують, прокапають», – повідомив адміністратор.

Через пиятику єноти не змогли вийти на арену – замість них «віддувалися» ще троє їхніх смугастих колег, повідомив Василь Колос.

«Не скажу, як таке могло статися, я в ту ніч з єнотами не пив. Хоча в своєму житті бачив всяке... Але наші єноти схильності до алкоголю раніше не проявляли. Що поробиш – тварини живуть пліч-о-пліч з нами і переймають погані звички деяких людей», – розповів адміністратор цирку.

Власниця магазину заяву в поліцію ні на єнотів, ні на їх власників не подавала. Щоправда, коли побачила в магазині зіпсовані товари, звісно, кинулась з’ясовувати стосунки із циркачами.

«Але ми державний цирк, що з нас можна взяти?», – сказав Колос. Він повідомив, що із власницею магазину вдалося розійтися без скандалу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чого вже дивуватися що люди напиваються...від "хорошого" життя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні