«Пенсійна реформа – це перемога, а не зрада», - Ігор Лапін

2
-6
«Пенсійна реформа – це перемога, а не зрада», - Ігор Лапін
Народний депутат від Волині Ігор Лапін вважає, що пенсійна реформа – це відмова від «радянщини» в Україні.

Про це парламентар пише у блозі на Волинь24.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила пенсійну реформу. «За» проголосувало 288 народних депутатів. Тепер прожитковий мінімум для пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, становить 1 452 гривні, а не 1312.

Читати також, як волинські нардепи голосували за пенсійну реформу.

«Між традиційними криками зрада і перемога, схильний говорити про те, що пенсійна реформа – це суттєва перемога. По-перше, ми нарешті відмовились від «радянщини» в нарахуванні пенсій, від так званої «зрівнялівки», і поставили стаж і фаховість в пріоритеті. По-друге, пенсійна реформа дає можливість отримати пенсію усім тим, хто працював, але з певних причин не отримав достатньо страхового стажу», - відзначив нардеп.

Він зауважив, що новий закон передбачає підвищення пенсій до 1373 гривень для інвалідів з дитинства, дітей-інвалідів, пенсіонерів, які не мають повного стажу.

Крім того, зі слів Ігоря Лапіна, для 5,6 мільйонів пенсіонерів пенсії в середньому збільшаться на 692 гривні. Це станеться через перерахунок пенсії з урахуванням показника середньої зарплати за три останні роки.

Також скасовується оподаткування пенсій у пенсіонерів, які ще працюють. Для 104 тисяч жінок, які достроково вийшли на пенсію в 55 років, скасовується зменшення розміру пенсій.

«Для мене як військового важливо, що хлопці, які присягали на вірність Україні, але в силу бюрократичних моментів десь не змогли оформити належно документи, зараз не будуть позбавлені пенсій.

Тобто усі військові, які перебувають на службі до 31 грудня 2017 року, гарантовано отримають страховий стаж», - відзначив Ігор Лапін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для него может и перемога, баблишка наверняка ведь получил....
Відповісти
сказав прохфесіАНАЛ! Воно б краще мовчало, хотя може щось розумне сказати, коли йому напишуть більш розумні люди і він це прочитає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні