«Ви - дно», - волинська журналістка про Укртелеком

7
19
«Ви - дно», - волинська журналістка про Укртелеком
Луцька журналістка Ольга Магас поскаржилася на жахливе обслуговування компанії Укртелеком.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Шановний Укртелеком! Ви - не просто дно! Ви - дно, до якого треба дійти крізь стопіцот кол-операторів і "натисніть кнопку".», - обурюється Магас.

«Я щиро бажаю, щоб у критично важливих робочих ситуаціях, коли б вирішувались ваші справи, вас перенаправляли у вісімсот різних інстанцій, а потім казали, що "вибачте, але всі оператори зайняті" і зачиняли перед вами двері! А потім привідчиняли їх і пропонували прислати до вас платного рішуна, який порішає ваші рішульки! З посмішкою, правда, бо ж ваша розмова записується!
У мене все!», - резюмувала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від укртелекому ледь здихався, це не контора - це просто легалізовані шахраї, які заплутують людину у своїх безкінечних рахунках та хамством на віділеннях та на гарячій лінії. Бажаю їм якнайшвидше закритися
Відповісти
і ще укр пошту треба закрити! і всьому персоналу "виписати піздюліну"
Відповісти
Ольга права. Телеком дає найповільніший інтернет. Щось прочитати чи дістати, треба кілька разів перезавантажувати. Тричі ходив на розірвання договору, але вмовили як целку. Зменшили оплату на 25%. Всі хвалять Київстар. Може й вони праві?
Відповісти
Я пару років тому перешла з Укртелекому на Киїстар, це дійсно земля і небо, як по якості, так і по обслуговуванню.
Відповісти
Укртелеком викупив Ахметов - робіть висновки!!! Вернути треба у Державну власність від того сєпара!!!
Відповісти
Взагалі-то це австрійська фірма. Значить - сама заявниця відстій і пережиток совка.
Відповісти
4 роки платив за укр телеком, який мав би видавати мені 20 мегабіт швидкості на хвилиночку це 180 грн. в місць. Після обриву мережу до мене приходить майстер з укртелекому і крутить біля скроні пальцем, зі словами ви що дурні???? Ваша кабелева мережа не підтримує швидкість у 20 мегабіт. А підтримує тільки 10. Я думаю ви зрозуміли з якими словами він пішов, так колиж накінець, на мій район протягнули нормальний інтернет від провайдера "Люкслінк" то я з цими турками не можу навіть договір розірвати, як виявляється я ще мля, виплачуюю гроші за розумне телебачення, якого курча мать, в мене і в помині немає))))) Дуристіка!!!!
Що я можу сказати, від того укртелекому толку, як від контрацептива в монастирі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні