--> На Волині з РДА звільнили людину Януковича | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині з РДА звільнили людину Януковича

6
0
На Волині з РДА звільнили людину Януковича
На Волині за вимогою активістів звільнили керівника відділу внутрішньої політики Іваничівської РДА Валентину Петрощук, яка раніше була у "Партії регіонів".

Про це йдеться на сторінці голови фракції ВО «Свобода» у Іваничівської селищної ради Василя Ігнатюка в "Фейсбуці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на просаду керівника відділу внутрішньої політики Іваничівської РДА призначили людину з колишньої "Патрії регіонів" Валентину Петрощук. Через це учасники Революції Гідності та російсько-української війни звернулися до Голови районної державної адміністрації з вимогою звільнити жінку з посади.

Так, у відповіді на колективне звернення йдеться, що цивільнно-правовий договір з Валентиною Петрощук розірвали 11 вересня цього року.

"Додатково інформуємо, що відповідно до ст. 55 Конституції України заявнк має право на оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень, шляхом звернення до суду або органу влади вищого рівня", - йдеться в документі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пальнуті макаки. ще трохи гідності, і за людьми, які щось робили в допсихозні часи, будуть бігати і просити, щоб повернулись і працювали.
сподіваюсь, вона нагне рагулятину через суд.
Відповісти
Ви дуже все правильно написали. Правдиві слова - "ДОПСИХОЗНІ ЧАСИ"
Відповісти
А "Свободу" коли віником виженуть з України за їх продажність і корупційність?! Коли їх посадили у владні кабінети то як прокрались - забули?! А тепер вони проти когось виступають? Мовчали б вже взагалі!!!
Відповісти
Як же вони задовбали людей!!! Мені байдуже на політичні вподобання, в кабінетах та на посадах мають бути кваліфіковані спеціалісти, а не крикуни та брехуни.
Відповісти
А чому вона "Людина Януковича"? Він хоч раз чув про неї?
Відповісти
Ігнатюк це наш городскій сумашедший. Якщо вам сумно - зайдіть у фейсбуці в групу іваничівщина. Там дууууже багато важливих проблем і конструктивних зауважень від нього. Щовечора з жінкою веселимось як читаємо. Не дарма кажуть "клоун Вася", прям як про нашого! Немає собака шо робити....то жалоби брєдові пише. За його логікою всіх посадити чи розстріляти хто на роботу за часів януковича ходив. То ж тільки свобода - партія бездарів з відсутністю трудових книжок, от тільки як ще з голоду не вмерли - питання....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні