Ковельський водій збрехав, щоб не везти пільговика

0
-1
Ковельський водій збрехав, щоб не везти пільговика
У Ковелі водій "додумав" закон, щоб відмовити жінці у пільговому перевезенні.

Про це пише користувач Ілля Волинський у Фейсбуці.

"Усім доброго ранку!
Розповім вам про історію яка трапилася учора ввечері.Близько 22 години,повертався я додому з мікрорайону Сільмаш,повертався на маршрутному таксі №33. Все було б нічого,якби не водій...", - починає Ілля.

"Заходить до автобусу жінка років 60 і каже,що вона по посвідченню.ви б бачили моє здивоване обличчя, коли водій мовив,що посвідчення після 22 години не дійсне... Мене зацікавила ця ситуація і я підключився до розмови,спитав де в законі прописано,що після 22 години перевезення пільгової категорії населення не передбачено? На,що водій щось тихо проговорив... Потім я почав питати у жіночки чи це перша ситуація,вона мені розповіла,що ні. Вона їздить додому кожного дня і весь час попадає саме на це маршрутне таксі...", - продовжує він.

Ілля зазначає, що під час поїздки він знайшов витяг із закону, а саме статті №37 "Про перевезення пасажирів".

"Пільгові перевезення пасажирів, які відповідно до законодавства користуються такими правами, забезпечують автомобільні перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.
Автомобільному перевізнику, який здійснює перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, забороняється відмовлятися від пільгового перевезення.
Безпідставна відмова від пільгового перевезення тягне за собою відповідальність згідно із законом.", - йдеться у дописі.

"Як бачимо нічого про години в законі не говориться.Хочеться попитати вашу думку на рахунок цього.Перевізник Талашко В.О", - резюмує Ілля Волинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні