--> У Луцьку поздирають «солодку» і «циркову» рекламу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку поздирають «солодку» і «циркову» рекламу

0
-5
У Луцьку поздирають «солодку» і «циркову» рекламу
Виконком погодив проект рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами.

Про це йшлося на виконавчому комітеті Луцької міської ради 4 жовтня, - повідомляють Волинські Новини.

На проспекті Волі, 4 на фасаді будинку знаходиться рекламний щит 1,0 х 5,0 м та наклеєний банер на вікні. Його розмір – 1,0 м на 1,0 м. На цих засобах зовнішньої реклами зображені сюжети «Країна солодощів» та «Кондитерські вироби» відповідно. Власником реклами є підприємець Олександр Кириленко.

На проспекті Волі, 50 на фасаді будинку розміщено рекламний банер розміром 2,5 м х 3,0 м із сюжетом «iMASTER». Його власник – фізична особа-підприємець Олексій Кравчук.

Також на вулиці Шопена, 2 розташовані два банери на вікнах розміром 2,0 м х 2,5 м із сюжетом «Продаж. Ремонт. STIHL. Viking». Власником вказаних рекламних засобів є фізична особа-підприємець Павло Макарчук.

Поблизу залізничного вокзалу на проспекті Грушевського, 23 на фасаді будинку розміщений рекламний щит розміром 1,0 м х 15,0 м із сюжетом «Google». Власником цієї рекламної конструкції є фізична особа-підприємець Олексій Сороган.

Також на електроопорах міста розміщені рекламні щити розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Великий Будапештський цирк» загальною кількістю 150 одиниць. Власником вказаних рекламних засобів є фізична особа-підприємець Андрій Бегей. Ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в місті Луцьку. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій. Усі вимоги щодо усунення порушень були проігноровані.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський повідомив, що власники засобів зовнішньої реклами будуть оштрафовані.

У членів виконкому виникли зауваження щодо демонтажу банерів на вікнах магазину на вулиці Шопена, 2. Зі слів члена виконкому Ігоря Алєксєєва, замість того, щоб сприяти підприємцям, які працюють у місті, таким рішенням йому намагаються перешкоджати. Олександр Шараєв заперечив Алєксєву, мотивуючи тим, що це – несмак.

У підсумку, члени виконкому все ж підтримали проект рішення.

Нагадаємо, що нещодавно циркачі "заліпили" ціле місто рекламою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні