«Артек», «Ровесник», «Світязь»: де безкоштовно відпочивали діти з Луцька

0
0
«Артек», «Ровесник», «Світязь»: де безкоштовно відпочивали діти з Луцька
У Луцьку станом на 1 жовтня відпочинком та оздоровленням безкоштовно охопили 10 621 дитину пільгових категорій.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцькради у середу, 4 жовтня.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик розповів, що відпочинок та оздоровлення дітей шкільного віку проводилися у пришкільних таборах, позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник», інших профільних таборах.

Дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ровесник» проводив оздоровлення дітей пільгових категорій у три зміни по 21 дню (усього 608 дітей). Протягом І зміни працювала школа для обдорованих дітей «Ерудит».

42 дітям закупили путівки до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Світязь».

Також придбали путівки за кошти міського бюджету та обласної субвенції та направили на оздоровлення 75 дітей у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Світано» (с.Дачне Ківерцівського району). На залишок коштів у цей же табір докупили ще вісім путівок.

Протягом 10 місяців 2017 року 21 дитину пільгових категорій відправили на відпочинок в УДЦ «Молода Гвардія» та 31 дитину – до МДЦ «Артек» (м.Київ, Пуща Озерна).

«Підбір та направлення дітей на оздоровлення та відпочинок у ці табори ще триває, адже вони працюють протягом року з дотриманням шкільної програми», - додав Олексій Веремійчик.
Теги: діти, табір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні