--> Ексклюзивно у PremierCity: Дні польського кіно* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ексклюзивно у PremierCity: Дні польського кіно*

0
-3
Ексклюзивно у PremierCity: Дні польського кіно*
Дні польського кіно – проект Польського Інституту у Києві, який цьогоріч відбувається вже вдванадцяте, а у Луцьку демонструватимуть фільми в кінотеатрі PremierCity. Традиційно у програмі представлено найцікавіший доробок польського кінематографу останніх двох років.

Цього року лише шість міст має нагоду демонструвати сім повнометражних польських фільмів, що вже здобули нагороди на престижних міжнародних фестивалях, визнання глядачів та світової кінокритики, тож приємно, що Луцьк потрапив у цей список. Захід відбувається за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку.

Переглянути фільми можна з 12 по 18 жовтня у кінотеатрі PremierCity. Квитки у касі та на сайті кінотеатру.

ДОВІДКОВО:

Польський кінотиждень відкриється кінорозповіддю про появу книги «Мистецтво кохання» Міхаліни Віслоцької – своєрідною історією сексуальної революції у польській версії (режисер – Марія Садовська).

Іще одна біографічна драма Днів польського кіно буде присвячена видатному науковцю-польці Марії Склодовській-Кюрі (режисер – Марі Ноель).

Цьогоріч український глядач матиме змогу побачити фільми найрізноманітнішої жанрової палітри – і романтичну комедію Міті Окорна «Планета самотніх», і трилер Марціна Кошалки «Червоний павук»…

Вперше за останні роки на фестивалі буде показаний дитячий фільм «За блакитними дверима» (режисер – Маріуш Палей). А однією з ліній драми «Новий світ» є історія української емігрантки Віри…

У програмі також кілька яскравих кінодебютів – зокрема, дебютний повнометражний художній фільм Яна П. Матушинського «Остання сім’я», який минулого року здобув гран-прі фестивалю «Молодість».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні