«Діти всі в куртках, аж пара йде», - лучанка про холод у дитсадку

3
1
«Діти всі в куртках, аж пара йде», - лучанка про холод у дитсадку
Лучанка скаржиться на холод у дитячому садочку №27. Діти сплять у теплому одязі та піжамах зверху.

Жінка розповідає про дикий холод в одній з груп навчального закладу, де перебуває не один десяток малюків, - пише Перший.

«Це просто жах, я сьогодні привела малу в садок – діти всі в куртках, аж пара йде! А вихователь каже: сильно не роздягайте і принесіть ще одну кофту. Це 27 садок, який раніше був під егідою Ігоря Поліщука. А сплять дітки у колготах, штанах і піжамах наверх! Це середня група – маленькі дітки!», - скаржиться жінка.

За її словами, у спальні, де група дитини, не замінені вікна. Хоча решту батьки поміняли за свій кошт: переклеїли шпалери, придбали кухню та постіль, замовили стільчики.

"Ну, а вікна міняти? Вони – величезні! А тут нам завідувачка каже про приємну новину, що проголосували за те, аби нам дали 56 тисяч гривень на алюмінієві столи в кухню. Але алюмінієві столи мою дитину не зігріють! А великий телевізор, який планується, теж не потрібенПри чому лише в нашій групі не замінені вікна, я не знаю, хто там і що чекає", - розповіла жінка.

Виконувач повноважень міського голови Луцька Григорій Пустовіт каже, що міська рада саме зараз вирішує ці питання. За його словами, керівниця ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна сьогодні перебуває в Києві, щоб «втрясти» останні технічні моменти, і найближчими днями тепло подадуть до закладів освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бiльга ймовiрнiсть, що дитина захворiэ вiд перегрiву чим вiд переохолрдження! Проблема буде коли опалення включать!
Відповісти
У нас в 19 садочке жара.
Окна поменяны, сторона солнечная. Детки все в легеньких кофточках. Об отоплении думаем как о страшном сне. Тогда в группах жарища(
Відповісти
А хто вікна міняв батьки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні