Дружини загиблих атовців відпочивали на Світязі*

4
3
Дружини загиблих атовців відпочивали на Світязі*
16 вдів волинських військових, які загинули на сході України, провели три дні на озері Світязь.

Відпочинок став можливим завдяки ініціативним волонтерам з громадської організації «Територія 2.2» та Петрові Нестеруку, власнику маєтку «Nester House» на Світязі, - повідомляє "ВолиньPost".

Жінки загиблих воїнів побували в маєтку «Nester House» з 29 вересня по 1 жовтня.

Як розповіла одна з організаторів заходу, представник «Території 2.2» Світлана Шараєвська, охочих волонтери шукали через соціальні мережі.

Для вдів Героїв організували насичену та цікаву програму, зокрема, купання в чанах і масаж. Також вони мали можливість прогулятися лісом та смачно попоїсти упродовж відпочинку.

Петро Нестерук радіє, що зміг догодити цим дорогим гостям. А жінки дякували йому за можливість, хоча б на три дні відірватися від буденних справ та набратися сили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радieмо разом!
Відповісти
А чому влітку не запросив ? Що на Світязі робити в таку погоду ? Запросіть тоді коли сезон, щоб люди дійсно могли відпочити, а не мерзнути біля холодної води. Для чого робити необдумані безглузді речі ???
Але у нас всі чиновники працюють за такою схемою : навіщо думати ????
Відповісти
Людина за свої кошти організувала відпочинок вдовам.Це не чиновники оплачували проживання та харчування.І навіть в не сезон це досить немала сума.Тому які можуть бути негативні коментарі.Природа Світязя розслабляє,а інфраструктура у цьому закладі дуже гарна і супер чани!!!
Відповісти
Ого молоці гарно відпочили. ...а чому не дають такого відпочинку для сімей Ато з дітьми,що сім'я могла відпочити разом....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні