--> Рівнянка, яка вбила свого чоловіка заради єгиптянина, народила дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівнянка, яка вбила свого чоловіка заради єгиптянина, народила дитину

2
6
Рівнянка, яка вбила свого чоловіка заради єгиптянина, народила дитину
Тетяна Літвінова, обвинувачена у вбивстві свого чоловіка-перукаря, сьогодні народила дитину. Про це порталу "ЧаРівне.інфо" стало відомо з власних джерел.

Жінка потрапила у медичний заклад ще у суботу, її перевели з Рівненського СІЗО до перинатального центру, де й вона народила. Вага хлопчика - 2280 г, дитина є недоношоною, тому знаходиться під наглядом лікарів.

За словами головного лікаря перинатального центру Вікторії Єнікеєвої, породіллі робили кесарів розтин.

Під палатою Літвінової почергового чергують по три працівника СІЗО.

Нагадаємо, тіло відомого в Рівному стиліста Сергія Літвінова знайшли в одній із квартир в будинку на вул. Пластовій в лютому цього року. Жінка завдала численні смертельні ножові поранення своєму чоловікові.

Заховавши тіло в коморі, вона зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Після скоєного злочину того ж дня опівночі жінка покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

Поліцейські оголосили рівнянку в міжнародний розшук. Пізніше її затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів.

Літвінову екстрадували в аеропорт Бориспіль з Єгипту вночі 25 травня. І вже наступного дня Рівненський міський суд розглянув клопотання слідчої та обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб. До України Літвінова прибула вже вагітною.

15 серпня слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області скерували кримінальне провадження до суду. Згідно із санкцією статті жінці загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото повискакують заміж за іноземців,а потім плачуть що чоловік тиран,дітей забрав,ноги в неіі витирає.А може це такі закони -традиціі в тих краіінах
Відповісти
Так вона вбила не іноземця, а українця.Уважніше читай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні