Не вистачає їжі: волинська лікарня просить поділитися овочами

5
1
Не вистачає їжі: волинська лікарня просить поділитися овочами
Для Рожищенської центральної районної лікарні збирають овочі.

Долучитися до такої акції просять всіх небайдужих, - повідомляє Рожищенська міська рада.

Наразі в лікарні проблеми з фінансуванням. Через що й оголосили про збір овочів для того, аби годуватихворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

«Усіх небайдужих жителів Рожища та району прошу долучитися до доброї справи збору продуктів городництва: картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви для потреб їдальні Рожищенської районної лікарні, - сказав міський голова В’ячеслав Поліщук.

Якщо ви хочете долучитися до акції «Допоможи лікарні овочами», звертайтеся до завідувачки складом ЦРЛ за телефоном: 068-010-66-93 (Наталія), або доставляйте овочі безпосередньо до їдальні, яка знаходиться на території лікарні (за Приймальним відділенням) за адресою: місто Рожище, вулиця Шилакадзе, 19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подібні прохання свідчать про некомпетентність керівництва : або невміло спланований бюджет закладу, або перевитрата, або неправильне зберігання.
Відповісти
А таке поняття як "благодійність" Вам не є знайомим? Акції по збору овочів організовуються дуже часто.
Відповісти
От вам і рехворма...
Відповісти
Так поставьте (а може і стоять) благодійні автомати як в обласній лікарні і ось вам офіційні побори і фінансування
Відповісти
То нехай ті овочі закуплять лікарі, які як "спеціалісти обласного рівня" вимагають у хворих досить пристойні суми в свою кишеню. А можна ще закупити ті овочі на гроші від продажу всяких миючих засобів, які хворі носять санітаркам кульками на їх вимогу. Або ще на бахілах заробити.
А то державну лікарню лікарі сприймають мало не як приватний кабінет для заробляння коштів, а от в столовку харчів закупити немає на що.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні