--> «Твій бренд – твої крила»: ексклюзивна програма розвитку особистого бренду від луцького маркетолога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Твій бренд – твої крила»: ексклюзивна програма розвитку особистого бренду від луцького маркетолога

1
10
«Твій бренд – твої крила»: ексклюзивна програма розвитку особистого бренду від луцького маркетолога
Хочете стати привабливим для роботодавців, розпочати свій бізнес чи ефективно його просувати? Хочете відчути свою унікальність та навчитися правильно презентувати її?

У цьому вам допоможе професійний маркетолог Анна Рудень та її програма розвитку особистого бренду "Твій бренд- твої крила!"

«Особистий бренд – це невід’ємна складова бізнесу. Виявляється, що є люди, які не знають, що таке особистий бренд, або не до кінця розуміють, що це таке і чому так важливо правильно його сформувати.

Часто люди вибирають певний заклад харчування, фірму одягу чи просто хочуть співпрацювати не з будь-ким, а з тим, хто має свій бренд, репутацію та історію», - розповідає Анна Рудень.

Маркетолог обіцяє навчити кожного, як побудувати свій бренд, визначити його прихильників та шляхи взаємодії з ними. Також Анна Рудень розкаже, як за допомогою бренду впливати на свій бізнес та використовувати соцмережі Instagram та facebook для його просування.

«Це буде не суха лекція, а атмосферне спілкування, щоб людина знайшла себе, «свої крила». Я спілкуватимуся з аудиторією, відповім на всі питання, які виникнуть в процесі розмови. Це - другий семінар на цю тему, бо ми побачили, що людям це потрібно, вони цікавляться цим питанням. Учасники попереднього семінару вже використовують те, що почули на занятті. До речі, я слідкую за ними у соцмережах та допомагаю і після лекцій, не залишаю сам-на-сам з питаннями, якщо такі виникають», - ділиться лектор.

Невимушену атмосферу на заході на завершення доповнить молодий квартет «Krishi моря», яких Анна запримітила на літературному вечорі та вирішила допомагати молодим талантам просувати свій бренд.

Основна частина програми буде зосереджена навколо соцмереж (особливо Instagram) та їхньої ролі у розвитку бренду.

«Instagram, насправді, наразі - невід’ємна частина життя і бізнесу. Часто я помічаю, що люди не знають, як правильно використовувати цей інструмент у особистому просуванні. Я поясню, як правильно його використовувати, на які профілі варто підписатися і як наповнювати свою сторінку», - пояснює Анна Рудень.

Програма буде корисною не лише бізнесменам, а і людям, в яких є бажання розібратися в питаннях маркетингу на початковому рівні та спеціалістам, які хочуть підняти свою цінність як працівника.



«Навіть, якщо людина не має свого бізнесу, але хоче вирости як спеціаліст, бути затребуваним на ринку праці, мати більшу заробітну плату – тоді їй теж до нас. Ми про все говоримо дуже доступно, просто, «розкладаємо по поличках».

Ці інструменти я вже перевірила на собі і знаю, що вони працюють. Тепер хочу допомогти і іншим.

Формування та підтримка власного бренду дуже допомагає у житті. Людині з власним брендом довіряють, до неї прислухаються. Тому роль особистого бренду занижувати не можна. Це інструмент, який треба використовувати і для побудови бізнесу, і в повсякденному житті», - розповідає маркетолог.

На завершення організатор жартує: «Формування бренду має «побічний ефект» - ти починаєш розвиватись. Ти вже не можеш залишатись на місці. Головне – зрозуміти свою природу та правильно донести її до людей!»

Програма стартує вже завтра 3 жовтня о 18.00 годині. Кількість місць обмежена.

P.S. Для реєстрації на програму напишіть особисте повідомлення у профіль Катерини Магнети «Хочу на програму Анни Рудень!»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудова тема! хочу потрапити - цікаво буде послухати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні