Волинським бабусям і дідусям роздавали подарунки

0
-4
Волинським бабусям і дідусям роздавали подарунки
До Міжнародного дня людей похилого віку на Волині роздавали подарунки бабусям і дідусям.

Цього року починаючи з 29 вересня по Волинській області проходить низка заходів приурочених до Міжнародного дня літніх людей, - пише ВолиньPost.

3 нагоди Міжнародного дня літніх людей, Старовижівськаа районна організація Товариства Червоного Хреста України для 30 одиноких людей похилого віку вручили продуктові набори на суму 1 000 грн.

Волонтери Турійської районної організації відвідали 10 підопічних, одиноких яким надали допомогу у вигляді продуктових наборів на суму 360.00 грн.

Акція з видачі продуктових наборів 10 підопічним пройшла у Володимирі-Волинському допомогу отримали на суму – 770.00 грн, Горохівська районна організація забезпечила своїх підопічних 10 продуктовими наборами на суму – 440.00 грн. Також приєдналася до акції і Локачинська районна організація, продуктові набори отримали 20 чоловік на суму – 800.00 грн.

Одинокі, які стоять на обліку в червонохресній організації Луцького району отримали допомогу у вигляді цукру на суму 1200.00 грн.

Любешівська та Любомльська районні організації, охопили людей похилого віку з видачею продуктових наборів. Любешів 3 підопічних на суму 150.00 грн, Любомль 3 одиноких на суму – 350.00 грн.

В Камінь-Каширському районі пройшла акція з видачі засобів гігієни для 10 одиноких громадян похилого віку на суму 430 грн. Ковельські пенсіонери – отримали солодощі, на суму 600.00 грн. Шацька районна організація забезпечила своїх підопічних 10 продуктовими наборами на суму – 500.00 грн.

1 жовтня працівниками та волонтерами Нововолинської міської організації Товариства розносились продукти харчування і засоби гігієни для 21 підопічного, одиноких та обмежених в пересуванні на суму 2 329.00 грн.

У місті Луцьку допомогу у вигляді продуктових наборів отримали 25 підопічних на суму 1280.00 грн.

Також активізували свою роботу банки одягу і пункти прокату речей першої необхідності, при кожній міській та районній обласній організації Товариства Червоного Хреста України, де потребуючі можуть отримати допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні