У Луцьку відсвяткували Міжнародний день музики

0
-3
У Луцьку відсвяткували Міжнародний день музики
У Луцьку відбувся Міжнародний музичний проект «Музика понад кордонами».

Концерт відбувся 1 жовтня у Палаці культури міста Луцька. Зі сцени звучали твори у виконанні педагогів та учнів шкіл Луцька, Бреста (Білорусь), Любліна та Волі Ухруської (Польща), - повідомляє сайт Луцької міської ради.

Раз із сотнями лучан захід відвідали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту Культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

Зі сцени лунали як народні пісні, так і твори світової класики. Глядачі щирими оплесками дякували музикантам із трьох країн за гарне виконання творів. Така музика не могла залишити когось байдужим.

Звертаючись до присутніх, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів зауважила, що 1 жовтня дали старт проекту “Музика понад кордонами”. За її словами, це лише початок, адже й справді жодні кордони не можуть зупинити мистецтво. Вона наголосила, що цей проект продовжуватиме свою роботу. Також Тетяна Гнатів висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з колегами з Бреста, Любліна та Волі Ухруської.

Ігор Поліщук, в свою чергу, зазначив, що сьогодні артисти подарували справжнє свято музики та подякував їм за це. На його переконання, музика єднає нас усіх. Поліщук подякував партнерам з Польщі та Білорусії за співпрацю.

Тоді він вручив учасникам концерту грамоти, а кращим педагогам музичних шкіл міста — Почесні грамоти та Подяки міського голови з нагоди Міжнародного дня музики.

Згодом святкування Міжнародного дня музики продовжилося концертом народного аматорського духового оркестру Палацу культури міста Луцька на Театральному майдані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні