В Луцьку хочуть «декомунізувати» меморіал

9
10
В Луцьку хочуть «декомунізувати» меморіал
Лучани просять змінити дату початку війни на Меморіалі вічної слави з 1941 на 1939 рік.

Петицію розмістив на сайті ЄСМП у понеділок, 2 жовтня, Олександр Козлов.

«Прошу встановити історично вірну дату початку Другої світової війни на Меморіалі Вічної слави, замінивши дату так званої Великої вітчизняної війни, що пропагує радянську ідеологію, на фактичну правильну - 1939 рік», – написав лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одним словом - "Козлов".
Відповісти
Хорошу людину Козловим не назовуть...
Відповісти
Меморіал створювався радянською владою, а у радянських окупантів була своя історія. Меморіал знаходиться в Луцьку. Як відомо з історії міста, в ході громадянської війни розв'язаної більшовиками з 1917 по 1920 роки, Луцьк неодноразово переходив з рук в руки. З 1921 по 1939 роки Луцьк знаходився у складі Польщі. Друга світова війна, як відомо прийшла до Луцька зі сходу, в ході "польського походу робітничо-селянської червоної армії". Луцьк був захоплений у вересні 1939 року і увійшов до складу УРСР. Тому, незалежно від того, як ми хочемо, поміняти чи не змінювати дату початку Другої світової війни для Луцька. Історія говорить про те, що дата початку війни для Луцька - вересень 1939 року.
Відповісти
Як вже всі ці активісти набридли своєю декомунізацією. Агов! Є набагато важливіші проблеми!!!!!!!!!!!!!!!!!! Краще б він запропонував щось для покращення життя простого українця. Світ сходить з розуму!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Краще є. Потрібно в Україні ввести систему 5.10, щоб українці стали багатими, а тоді вже вирішувати...що міняти і як :-). Кому цікаво - є безліч відео за партію 5.10 де пояснюється сама система та партійна програма. Також є Волинський осередок. Долучайтесь...змінимо цю країну ;-)
Відповісти
рагулячі рила нариваються.
Відповісти
не пішов би той козлов лісом.. його діди явно по с хронах сиділи або по синагогах шастали а не воювали на фронтах...Чого немає петиції про зменшення ціни на газ?????? Це питання він не хоче підняти, активіст фуїв???
Відповісти
Давно пора. Неможливо їздити повз ті історичні неточності. Наші дітиповинні знати правдиву історію.
Відповісти
А вітчизняної війни не було? Чи Козлову нагадати скільки Українців німці загубили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні