--> Дві п’яні вчительки хотіли відгамселити лучанина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві п’яні вчительки хотіли відгамселити лучанина

32
-9
Дві п’яні вчительки хотіли відгамселити лучанина
Дві п’яні вчительки, святкуючи в луцькому барі день вчителя, заривались до чоловіка, який надавав домедичну допомогу іншій жінці.

Про це повідомляє власкор Волинь24.

Викладачка психології та вихователька з природничого ліцею разом з їхньою колишньою випускницею, відпочиваючи в барі «Стара Підкова», жахливо лаялися матом в бік чоловіка та інших відпочивальників закладу.

Одна з вчительок полізла з кулаками до чоловіка. Тим часом інша викликала "швидку допомогу" і поліцію.

Коли їм зробили зауваження, одна з освітянок зауважила, що вони лише в ліцеї викладачі, а після – звичайні люди і не соромляться, що їх можуть бачити їхні ж студенти та брати з них приклад.

Зауважимо, поліція не складала протоколів на вчителів та не перевіряла їх на вміст алкоголю.
Теги: луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідемо в європу
Відповісти
Бидломаса
Відповісти
Як же легко очорнити людину... Як можна писати п'яні (їх хтось перевіряв на вміст алкоголю?). Обов'язково треба було вказувати і фотографувати цих людей? І тепер докажіть,що це не замовлено..? НИЗЬКО,ГРЯЗНО і ЖАХЛИВО!!! Відразу попереджаю,що відношення до ліцею не маю і цих людей не знаю. Просто страшно-це ж виходить будь-кого можна сфотографувати і написати будь-що, очорнити людину... А ті,що "висвітлюють" такі "новини",думають,як потім людині жити....?
Відповісти
А просто . Якщо не були п'яні, то нічого страшного. Там же було багато людей які це все бачили , а Луцьк - великий хутір і всі будуть знати правду . Всі - кому це справді потрібно .
Відповісти
Я вибачаюсь, але помилочка...як легко очорнитись після випитої лишньої чарки ,коли людина випивша то важко тримати бидло всередині себе ,от що всередині людини те і лізе на зовні...
Відповісти
Я так розумію вчителі в НЕРОБОЧИЙ час в п"ятницю ввечері мали перечитувати Сухомлинського? Звідки це ханжество? Бидло не ті хто там пили, бидло хто це писали.
Відповісти
Поведінка повинна бути адекватною ,навіть п'яних....а не вміють пити і вести себе в межах норми...нехай читають Сухомлинського...А ті хто писали їм в горло не заливали.Чому їх обзивати..
Відповісти
Цілком підтримую.
Відповісти
А вчителі не люди?Вони не п"ють?Не їдять?Подивіться ліпше на депутатів,а ще краще на батюшок та попів!!!
Відповісти
Так і ідятьі п'ють,але на те й педагоги,щоб не до свинячого визгу та вживання иатів...
Відповісти
Це вже не педагоги, це дві тварини які не вміють себе поводити в громадських місцях. І про таких повинні знати люди, щоб це бидло в майбутньому не зачепити, бо невідомо що в них в голові.
Відповісти
Луцьк не велике місто і більшість вже знає цих (вчителів).Це жах .
Відповісти
Ось і чого ми дивуємося що в нас молодь майже вся ПОВНИЙ НЕАДЕКВАТ
Відповісти
Від батьків теж багато залежить Неадекватних.
Відповісти
Как легко написать лживую статью. Никаких анализов не проводилось и даже документа нет. А людей оболгали.
Відповісти
" Вчителi що, не люди? I едять i пьють.."

I ригають i cр.ть...! )))
Відповісти
То стерви я сам бачив як вони себе вели то просто ужас і не стидно скажи
Відповісти
Молодці ...і обов'зково напитись так ,щоб зробити це все разом що ви перерахували в громадському місці і при всіх ...
Відповісти
Відчепіться від учителів! Подивіться на суддів, лікарів, прокурорів, податківців, депутатів... Як можна напередодні свята таке писати? Я перестала від сьогодні поважати Волинь24 і цього власкора бездарного, який таке висвітлює. Фе!
Відповісти
Ці дві КУ.ви домашнє завдання прийшли перевіряти ,за одно і Сосюру прочитають
Відповісти
А чому ми перекидає що то на суддів,то на депутатів ,то на врачів????В даній ситуаціі люди показали своє істинне лице і вдвічі неприємніше,що це учителі ,які після батьків подають приклад дітям!!!Усі кричать ,що вчителі це еліта нашої нації!!!!!!!!Повірте ,що серед усіх професій є люди і свині!
Відповісти
Да...вчителькі....саме смішно шо ці вчительки забирали потерпілого від тої дівчини якій стало погано.Бо він її почав совати лицем по бруківці...викликали швидку....а потім ще й міліцію....бо потерпілий почав руками розмахувати до п' яної вчитель
Відповісти
Н остальгія Сьогодні, 22:33\nПо виходу з ресторану \" Лаванда \" ,а якраз в цей час зміна на ВАТ СКФ Україна та Кромберг, п\"яна карнавальна процесія : засуджений директор ВПУ-клоун Гена, Костюк А.О.в обнімку з Батовою Л.(буде знати Марійка бо на зупинці біля \" САЛЮТу \"коли Толік ,як сербернар облизував Любу-бачило дуже багато людей...)представник з \"електротермометрії\"...наче в \" комашник \" людського потоку вклинились , щоб розкрутити ще когось...добавити на халяву ,та зась ...всі на мікрорайоні шарахались від ПЕДАГООГІВ ?!наче від прокажених...БАГАТЬОМ БУЛО ВЕСЕЛО,ЛЮДИ УСМІХАЛИСЬ ,КРУТИЛИ ПАЛЬЦЯМИ БІЛЯ ВИСКІВ...Батов , що характерно йому-сприймав все по своєму і витанцьовував як на риночку так і біля магазину на зупинці...С ПЕСНЕЙ ПО ЖИЗНИ...\n\n\nПісля банкету Учні училища, які зустріли Г.Ф. і Л.В. \"на веселе\" на зупинці біля магазину \"Салют\", запитали ПЕДАГОГІВ: \"Чи смачний був обід?, скільки випили\"чаю\"? та... чому Л.В. не була сьогодні на роботі і не проводила заняття гуртка?\"\ntooltip white06:3720.06.2013\nСлавний банкетДо учасників халявного банкету приєдналась незмінний супутник Г.Ф. в таких міроприємствах - Любовь Васільєвна. Після 17-ї години добряче випивших (простіше- п*яних) Г.Ф. і Л.В. учні училища та жителі мікрорайону зустріли на зупинці біля маг. \"Салют\". З ними (теж у веселому настрої ) був друг сім*ї, який користуючись неадекватним станом Батових, щиро обнімав Л.В.?\ntooltip white18:3419.06.2013\nСвинствоСьогодні, 19.06.2013р., засуджений злочинець Батов Г.Ф. був присутнім на ДКА (захист дипломної роботи) в гр.55. На якій підставі??? Не виключно ,що за таку ратну працю злочинцю буде нарахована зарплата за 6 годин. Не дивлячись на те, що третя частина групи не зуміла захистити свої роботи (можливо через надмірне хвилювання в зв*язку з присутністю засудженого злочинця), о 13-й годині Батов посунувся в ресторан \"Лаванда\" на халявний обід- випивку за учнівські гроші. Свинству Батова Г. не має меж. Як можна було дивитися в очі учням, з батьків яких здер три шкури за вступ, потім \"благодійну допомогу\", яку привласнив разом з Некрасовою, і ще дерти з них гроші на попоїще??? Яким документом передбачений такий сервіс для Батова-свині??? А що скажуть з цього приводу високопосадовці освіти Волині і ОДА, які знали про сьогоднішні передовий педагогічний досвід?\n ПРО ДАНИЙ ФАКТ ДОБРЕ ЗНАЛИ:КУРИЛЮК О.І.-заст.губернатора з питань освіти у Волинській обл.,Таранчук Ю.В. -перша особа в ПТО при управлінні освіти і науки ,Ткачук О.О, та інші...ТІЛЬКИ БУЛИ ЗІБРАНІ КОШТИ І ...компанія блотная вирулила В РОБОЧИЙ ЧАС в кабак на засідання ЕКЗЕКОМАЦІЙНОЇ /екЗЕКОмаційної/ комісії.Всі вищеперераховані клерки мали достовірну інформацію. Всі сиділи тихо,як миші в кожусі...Бо ГЕНАдон зашугав ,що здавати замазаних буде. ОТ ВАМ и ТИХО ! ША...! 21.06.2013
Відповісти
Ви явно не в адеквате! Что попало пишите!
Відповісти
Батьківщина має знати своїх хЕРОЇВ !!!
Відповісти
А я бачу ситуацію так...
Той вояка начав приставати до жінки. Вчительки втрутилися. Почалася сварка. Він образив їх. Вони його. Почалися мати, зі сторони мужчини. Визвали поліцію.
Вчительок араштували?
Ні!
Значить вони праві, а не він.
Чому не арештували чоловіка в военному одязі? Тому що як завжди.
Корреспонденти також як завжди.
Ну і комментатори також як завжди(не забули як їх у школі за вуха тягали).
Бувайте здорові.
Відповісти
Оля Намонюк?????
Відповісти
ви "чоловіче" щось путаєте, по-перше не той заклад, по-друге ВОНА уже не працює...
Відповісти
Вчительки побили атошника. Хахаха! Так йому і треба! Хай іде родіну захищає, а не по луцьким барам в комуфляжі розгулює. А вчителів зрозуміти можна, ібо нема чого лізти до випивших жінок.
Відповісти
потерпілого немає на жодному фото....це стоїть варта порядку, яку викликали вчителі...і якщо хтось не бачить то вчителі ховаються їм за спину.... а не лізуть битись...
Відповісти
я их знаю(
Відповісти
Який ще природничий ліцей? Що за рівень підготовки матеріалу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні