У Луцьку більше 150 дітей лишились без батьків

3
-4
У Луцьку більше 150 дітей лишились без батьків
У Луцьку на обліку в служби у справах дітей перебувають 153 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це йшлося 29 вересня під час круглого столу «Сімейні форми влаштування та підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» за участю представників громадських організацій, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповів начальник служби у справах дітей Федір Шульган, сьогодні на обліку у Службі у справах дітей перебуває 153 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - від 2 місяців до 18 років. З них 122 дитини перебуває під опікою та піклуванням, 4 – у прийомних сім’ях, 10 дітей перебуває в дитячих будинках сімейного типу, в державних дитячих закладах влаштовані 13 дітей, 4 – в сім’ї родичів.

Окрім того, служба у справах дітей веде облік 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку в інших районах та областях, а проживають в сім’ях опікунів/піклувальників у Луцьку.

За його словами, в місті функціонує 5 прийомних сімей, у які на спільне проживання та виховання влаштовано 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також протягом 9 місяців 2017 року 20 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зняті з первинного обліку, в тому числі: 1 дитина повернулася на виховання до матері, 1 – усиновили, одна дитина набула повної цивільної дієздатності, 16 – досягло повноліття, 1 дитина, на жаль, померла.

Теги: сироти, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позбавлена Шульганом за кілька мівяців до повноліття батьківської опіки лучанка нині співмешкає з австрійцем, покинувши перед цим німця...
Відповісти
Шкода, що покинув головування агхітектог по когівниках п. Шиба - він би швидко прилаштував ці півтори сотні дітей..
Відповісти
Клава, ти про що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні