Діти викликали патрульних, щоб вони «розібралися» зі сварливою бабусею

2
17
Діти викликали патрульних, щоб вони «розібралися» зі сварливою бабусею
У Хмельницькому до патрульних звернулися діти, обурені тим, що їх вигнали з дитячого майданчика.

На місце події патрульних зустріли діти, - повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

Малеча поділилась із поліцейськими своєю проблемою. Вони грались м'ячем на дитячому майданчику. До них підійшла літня пані й почала кричати й погрожувати, що, мовляв, тут гратись не можна і що вона викличе поліцію. Пенсіонерка вигнала дітлахів з двору.

Патрульні вирушили на пошуки цієї жінки разом із неповнолітніми та їхніми батьками. За адресою проживання громадянки поспілкуватись із нею так і не вийшло, адже вона не відчинила двері.

Інспектори патрульної поліції провели профілактичну бесіду, під час якої розповіли дітям та їхнім батькам про їхні права та обов'язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та таких бабок в кожному місті і в кожному дворі повно. А деякі діти не можуть за себе постояти, спорити з старшими. приходять додому плачучи, Бо ж бабці треба.... і можна все. а діти бігають, заважають. На старості забувають як були малими чи молодими.
Відповісти
Діти молодці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні