«Вірю, що ще побачимось», - мама Катерини Литкіної у день її 18-річчя

0
2
«Вірю, що  ще побачимось», - мама Катерини Литкіної у день її 18-річчя
Сьогодні, 29-го вересня, Катерині Литкіній мало б виповнитися 18 років.

Про це пише мама дівчинки Вікторія ЛИткіна на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Нагадаємо, Катерина Литкіна 1999 року народження зникла першого серпня близько 23 години. 11-го серпня близько 21 години у Нововолинську на териконі поблизу шахти №3 було знайдено тіло 16-річної дівчини.

"Сьогодні народилася моя Катінька, їй би виповнилось 18. Я стільки років чекала цієї дати а коли дочекалася радості немає зовсім. Тепер кожне свято приносить тільки біль. Пам'ятаю коли питалася Каті, що їй купити чи подарувати, вона могла тиждень думати і не надумали, що вона хоче, не тому що багато всього хотіла а тому, що не була вибагливою і вередливою", - пише Вікторія Литкіна.

Мама згадує, що її донечка всіляко допомагала сім'ї, і в свої 16 років пішла працювати.

"Вона знала ціну грошам і як тяжко вони заробляються. Останні два місяці перед загибеллю Катя пішла на роботу, працювала по 12-14 годин. Я дуже гордилася своєю донечкою, а ще більше коли мені сказала:"тепер я не буду в тебе просити дати мені гроші, бо я заробляю сама". Це дитині було лише 16 років і така самостійна і відповідальна, шкода що довірлива і наївна була, за це відповіла життям.

Тепер ти мій ангел, завжди зі мною і в моєму серці. Я кохаю тебе і дуже сумую. Вірю, що ще побачимось з тобою ..... на тому світі," - додала мама.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні