Побратими загиблого воїна з Волині здійснили мрію його доньки

1
-3
Побратими загиблого воїна з Волині здійснили мрію його доньки
Побратими загиблого волинського Героя Андрія Задорожного здійснили мрію його маленької доньки.

Про це повідомляє прес-служба 14-ї бригади у Фейсбук.

Ані Задорожній 28 вересня виповнилося 7 років. Із Днем народження дівчинку привітали військовослужбовці 14-ї бригади, подарувавши ляльки з серії «Сестри Барбі».

«Другокласниця Аня про них мріяла. І мрію донечки, цю і будь-які інші, обов’язково здійснив би тато… Та 1 серпня 2014 року його не стало. І здійснити мрію маленької Ані випало бойовим побратимам Андрія Задорожнього, бійцям підрозділу, в якому він служив…», - йдеться у повідомленні.

Попри те, що після смерті воїна минуло три роки, дружина бійця Наталія Задорожня та його діти досі не отямилися після втрати тата.

Андрій Задорожній був командиром мінометної батареї 51-ї бригади. Загинув 1 серпня 2014 року при підриві на міні та перекиданні автомобіля ГАЗ-66 в районі села Петрівське (Шахтарський район Донецької області).

Указом Президента України від 4 червня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Указом від 23 червня 2015 року нагороджений відзнакою «Народний Герой України» (посмертно).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ми даємо себе нищити,а це зло Порошенко не відповідає за свої вчинки.Скільки ще потрібно загинути щоб увірвався терпець і це все припинилось.Жаль дитину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні