Як лучани допомагають постраждалим від пожежі в Калинівці

1
9
Як лучани допомагають постраждалим від пожежі в Калинівці
У Луцьку відкрили пункт збору гуманітарної допомоги для жителів Калинівки.

Небайдужі містяни приносять теплі речі, які волонтери передають постраждалим, - йдеться у репортажі 12 каналу.

Про збір речей азовці оголосили відразу ж після того, як жителів постраждалої зони евакуювали. Всього за один день організатори встигли зібрати цілу партію теплого одягу, який відразу ж відправили на Вінничину.

ДИВИТИСЯ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН

«Вдалося зібрати близько 150 кілограмів саме теплих речей, які наші хлопці безпосередньо повезли туди», - каже громадський активіст Антон Романюк.

Та на цьому збір не припинився. Лучани і далі передають теплі куртки, штани, сорочки та взуття.

«Ми цілодобово працюємо. Телефонують люди, кажуть, що будуть під’їжджати і надалі привозити теплі речі», - наголошує активіст.

Тим часом пожежу на складах боєприпасів у Калинівці вдалося локалізувати. Місцеві жителі вже починають повертатися додому. Збитки від вибухів серйозні – у багатьох будинках повибивало вікна.

Держава пообіцяла допомогти потерпілим – на подолання наслідків пожежі із резервного фонду виділили 100 мільйонів гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому хтось повинен допомагати? Склади військові, військові затупили= от Міністерство оборони і допомагає і все те стадо мудаків-генералів що в ньому сидять..Пишете як люди своє віддають.. А що дали ті підараси в погонах через кого сталася біда??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні